• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

19:48

SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI! Vezista se vraća u Zvezdu?

Crvena zvezda

SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI! Vezista se vraća u Zvezdu?

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi ovog leta da u svoje redove vrati čoveka koji je zaslužan za plasman crveno-belih u grupnu fazu Lige Evrope 2017. godine, Gelora Kangu

 

Kako piše portal "RSB" crveno-beli su započeli pregovore sa nekadašnjim igračem šampiona Srbije koji već već dve i po godine nosi dres češke Sparte u koju je stigao upravo sa Marakane.

SADA ZNAM KO NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK! Stanković progovorio o derbiju!

Gabonac je ostao u lepom sećanju navijačima Zvezde naročito nakon gola Krasnodaru 2017. godine u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope kada su se crveno-beli domogli grupne faze nekog evropskog takmičenja prvi put posle 10 godina.

Foto: Starsportphoto

Na kraju tekuće sezone Kangi ističe ugovor u Pragu pa će biti slobodan u izboru nove sredine, a crveno-beli će pokušati da ubede Gabonca da po drugi put obuče crveno-beli dres.

Trabzon je bio prvi favorit za njegov potpis, ali je nakon izbacivanja iz Evrope dogovor sa turskim klubom propao. Ove takmičarske godine Kanga igra sjajno u Českoj gde na 25 mečeva ima 11 postinutih golova i pet asistencije što ga čini najboljim igračem ekipe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ако треба да бирамо онда рађе катаи,али нај боље би било ободвојица !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija