• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

16:26

(VIDEO) GOLGETER KONAČNO POTPISAO! Crvena zvezda DOVELA ogromno pojačanje u pohodu ka Ligi šampiona!

Crvena zvezda

(VIDEO) GOLGETER KONAČNO POTPISAO! Crvena zvezda DOVELA ogromno pojačanje u pohodu ka Ligi šampiona!

Podeli vest

Prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku Crvene zvezde je brzonogi Srđan Spiridonović! On se obavezao na trogodišnju vernost crveno-belima i predstavljaće kapitalno pojačanje za tim Dejana Stankovića u narednoj sezoni

Spiridonović, koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog napadača nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u Crvenu zvezdu.

DORTMUND DOVEO TURBO POJAČANJE! Iz PSŽ-a u Borusiju!

- Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam zbog činjenica da Dejan Stanković ima poverenja u mene, to je privilegija. Daću sve od sebe da to opravdam na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće - istakao je Spiridonović.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela ističe da je Spiridonović dugogodišnja želja našeg kluba.

- Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasali sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će i tada doći, ali to se nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje - tvrdi Mrkela.

Srđan Spiridonović je rođen 13. oktobra 1993. godine u Beču. Prošao je omladinske škole bečkog Rapida i lokalnog rivala Austrije u kojoj je napravio i prve profesionalne korake i zabeležio 11 nastupa. Potom se oprobao u pečalbi, pa je nosio dresove Vićence (8 utakmica) i Mesine (7 utakmica i gol), a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom kada je prešao u austrijsku Admiru u sezoni 2015/16.

Foto: Instagram

Tu je za dve sezone na 54 meča postigao devet pogodaka, što mu je obezbedilo transfer u grčki Panionios u kom je takođe za dve godine skupio 54 nastupa, ali postigao četiri gola više u odnosu na prošli klub. Prethodnih godinu dana nosio je dres poljskog Pogona u kom je bio jedan od najzapaženijih igrača i na 24 meča postigao šest pogodaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Despot

pre 3 godine

Haha jako pojacanje ....i ovo je cist promasaj.Samo gomilanje igraca u rupi.

amadeus

pre 3 godine

Koji golgeter , u karijeri oko tridesetak gola. Zvezdi treba igrač sa po toliko golova u sezoni ako misli učiniti nešto više.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija