• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

16:30

DOBRE VESTI IZ ZVEZDE! Terzić pušten iz bolnice!

Crvena zvezda

DOBRE VESTI IZ ZVEZDE! Terzić pušten iz bolnice!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde ove subote je izašao iz bolnice nakon što je preventivno zadržan posle pozitivnog testa na koronavirus

Zvezdan Terzić izašao je iz bolnice u kojoj se nalazio preventivno jednu noć, pošto mu je test na korona virus bio pozitivan, saznaje "Blic".

RAZGOVARAĆEMO SA KATAIJEM, POTREBAN NAM JE TAKAV IGRAČ! Terzić poručio da Zvezda kreće u pregovore sa vezistom!

Generalnom direktoru Crvene zvezde su odrađena dodatna testiranja, on ne oseća simptome, nalazi kod kuće, odmara i čeka rezultate.

Foto: Starsportphoto

Podsetimo, on je u petak objavio da je pozitivan na korona testu:

- Pozitivan sam na Covid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jučerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan - istakao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija