• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

12:55

POZNATI DETALJI, ZVEZDA PARAMA NAMAMILA PARTIZANOVOG AMERA! Evo KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI Volden u crveno-belom!

Crvena zvezda

POZNATI DETALJI, ZVEZDA PARAMA NAMAMILA PARTIZANOVOG AMERA! Evo KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI Volden u crveno-belom!

Podeli vest

Transferi na relaciji večitih rivala Crvene zvezde i Partizana su retki, pa privlače veliku pažnju i jasno je zašto je poput bombe odjeknuo prelazak Korija Voldena na Mali Kalemegdan

Crno-beli su objavili razlaz sa 28-godišnjim Amerikancem, koji je prošlog leta stigao u ekipu trenera Andree Trinkijerija iz Hapoel Holona kao najbolji strelac izraelskog šampionata.

Dojučerašnji bek Partizana  navodno je otkupio preostalu godinu ugovora sa klubom iz Humske kako bi prešao u Zvezdu. Pominje se brojka od oko 150.000 evra.

O OVOME BRUJI SRBIJA! Čović MISTERIOZAN, PROGOVORIO o Voldenu!

ZVEZDA IMA TRENERA, A POSLE TOGA ĆEMO DATI ŠANSU VUČIĆU! Čović o željama predsednika Srbije da bude trener!

 

Navodno će Volden u crveno-beom dresu zarađivati oko 500.000 evra. Pri dolasku u Partizan, Volden je potpisao dvogodišnji ugovor. Klub mu je ponudio odlične uslove za nastavak saradnje. Ali, ipak je odlučio da prihvati ponudu Zvezde koja je finansijski veća, tim novcem plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu.

Volden je tokom grupne faze takmičenja u Evrokupu ostvario prosečan učinak od 6,5 poena i 3,3 asistencije. U Top 16 fazi ovog takmičenja, popravio je statistiku na 9,8 poena i 2,8 asistencija. U ABA ligi, prosečno je beležio 8,9 poena, uz 1,8 asistencija.

Inače, trener Partizana Andrea Trinkijeri je nedavno govorio o kvalitetima Korija Voldena, evo šta je imao da kaže.

- On je moderan kombo bek, veoma brz i veoma čvrst fizički. Sjajan defanzivni igrač, ima i vrhunske napadače sposobnosti takođe. On je 100 odsto igrač za Evroligu, u to nema sumnje - izjavio je Trinkijeri, ne sluteći da će vrlo brzo nakon toga američki košarkaš napustiti klub i pojačati najljućeg rivala.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pa svako bi

pre 3 godine

platio iz svog dzepa da predje u mnogo veci klub... nista cudno....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija