• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

19:55

ŠTA ĆE REĆI DELIJE?! RUSI PRAVE PROBLEME ZVEZDI! Zenit hoće DVOJICU igrača već viđenih u crveno-belom dresu!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE REĆI DELIJE?! RUSI PRAVE PROBLEME ZVEZDI! Zenit hoće DVOJICU igrača već viđenih u crveno-belom dresu!

Podeli vest

Košarkaški klub Zenit ima nameru da pokvari planove Crvenoj zvezdi ovog leta

Uprava ruskog kluba ne želi da statira u Evroligi u novoj sezoni i plan je da se ekipa dodatno ojača.

ZVEZDA DEFINITIVNO ŽELI POJAČANJE IZ BARSELONE! Obradović dobio dozvolu Pešića!

Trener Zenita Ćavi Paskval je u potrazi za igračima na spoljnim pozicijama, a košarkaški novinar Emilijano Karkija javljda da su na meti španskog stručnjaka trojica košarkaša.

Foto: Starsportphoto

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović, koji je slobodan igrač, jedan od igrača koje bi Paskval voleo da vidi u svojoj ekipi, a tu je i Kevin Pangos iz Barselone, koji se ovih dana pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Takođe i Slovenac Klemen Prepelič je na spisku igrača koji su interesantni Zenitu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija