• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

23:20

NA STANKOVIĆU JE ODLUKA! Da li su oni dorasli dresu Crvene zvezde!?

Crvena zvezda

NA STANKOVIĆU JE ODLUKA! Da li su oni dorasli dresu Crvene zvezde!?

Podeli vest

Crvena zvezda je tokom sezone imala dvanaestoricu fudbalera na kaljenju, ne računajući momke koji stasavaju u Grafičaru. Imali su čak tri pozajmljena golmana - Nikolu Vasiljevića, Aleksandra Stankovića i Miloša Gordića

Visoki čuvar mreže iz Niša je tokom jeseni bio deo Crvene zvezde, a zimus je pozajmljen klubu iz kog je došao u redove Zvezde - Radniku.

KO SE OVOME NADAO? Napadač odbio šampiona!

Branio je osam puta za tim iz Surdulice tokom proleća i primio 12 golova. Stanković je takođe tokom jeseni bio deo tima koji je tada predvodio Vladan Milojević, ali je na polusezoni pozajmljen Napretku, za koji je tokom proleća branio samo jednom i to u poslednjem kolu protiv Spartaka, kada je uspeo da sačuva sopstvenu mrežu. Gordić, najmlađi od pomenute trojke, je jesen proveo u dresu GSP Poleta sa Dorćola, u čijem dresu je bio fenomelan i skrenuo pažnju na sebe u potpunosti. Tokom zimske pauze, stigao je poziv šabačke Mačve, a golman rođen 2000. godine je na tri meča primio deset golova.

Foto: starsport

Stefan Hajdin, visoki levi bek, sezonu je proveo u Voždovcu. Bio je standardan u redovima "Zmajeva" i na 26 mečeva postigao dva gola uz tri zabeležene asistencije. Dejan Meleg je fudbalsku godinu proveo u Nišu. Odigrao je 21 utakmicu i pet puta poslao pas koji je pretvoren u pogodak. Erik Jirka je takođe bio u Radničkom iz Niša, ali samo u prvoj polusezoni - tada je na 16 mečeva postigao četiri gola i zabeležio isto toliko asistencija. Tokom zime, odlazi na novo kaljenje, u poljski Gornik gde na 13 susreta ponovo pokazuje respektabilnu efikasnost i postiže četiri pogotka.

Milan Jevtović je tokom jeseni bio deo Crvene zvezde, ali je otišao u kiparski Apoel u zimskom prelaznom roku. Tokom proleća, dres kluba u kom nastupa i Vujadin Savić nosio je šest puta i za to vreme uspeo jednom da asistira. Dejan Vidić, robusni centarfor, posle jeseni u Grafičaru, dobio je priliku na velikoj sceni - u Napretku. Tokom proleća nosio je dres kruševačkog tima četiri puta.

Četverac omladinaca koji je u sezoni 2018/19 branio boje Zvezde u Ligi šampiona za mlade, a koji je prošlog leta otišao na kaljenje je - Nenad Adžibaba, Mateja Stojanović, Luka Velikić i Njegoš Kupusović.

 

 

Adžibaba je proveo sezonu u Zemunu i odigrao 21 meč. Uspeo je da postigne pogodak i tri puta asistira. Visoki Stojanović se kalio u Bačkoj, nastupivši ukupno 14 puta za tim iz Vojvodine i zabeleživši jedan pas koji je pretvoren u pogodak.

Velikić je sezonu proveo u omladinskom timu Valensije, dok je Kupusović nastupio tri puta za nemačkog drugoligaša - Aue i uspeo da postigne pogodak u zaustavnom vremenu u meču protiv Bohuma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija