• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

03.07.2020

10:57

ZVEZDA SKLAPA DRIM TIM! INFORMER SAZNAJE - Doskorašnji plej Barselone NA KORAK od Malog Kalemegdana!

Crvena zvezda

ZVEZDA SKLAPA DRIM TIM! INFORMER SAZNAJE - Doskorašnji plej Barselone NA KORAK od Malog Kalemegdana!

Podeli vest

Kevin Pangos trebalo bi da bude novi organizator igre crveno-belih * U Zvezdu su prethodno stigli centar Lendri Noko i bek Džordan Lojd, kao i Kori Volden

Crvena zvezda pravi moćan tim za Evroligu! Kako saznaje Informer, crveno-beli su blizu dogovora sa doskorašnjim košarkašem Barselone Kevinom Pangosom (27)!

Prva zvezda ekipe

Pangosova primanja u Zvezdi ne bi bila manja od 500.000 po sezoni i bio bi najplaćeniji igrač u timu
Izvor Informera

Dolaskom novog trenera Saše Obradovića počela je rekonstrukcija tima. Prvi je stigao centar Lendri Noko (26), koji je u Zvezdu došao posle sezone u Albi, sa kojom je osvojio titulu u Nemačkoj. Posle njega iz Valensije je došao bek Džordan Lojd (26), koji je u sezoni 2018/19. osvojio NBA prsten sa Toronto Reptorsima.

Istekao mu ugovor

Sledeći bi trebalo da bude plejmejker Pangos. Kanadskom reprezentativcu slovenačkog porekla istekao je ugovor sa Barselonom, a ukoliko se dogovori sa crveno-belima, plata na Malom Kalemegdanu mu neće biti manja od 500.000 evra.

(VIDEO) AUUUU.... "DELIJE", STIŽE STRAŠNO POJAČANJE! Zvezda dovodi pleja sa NBA prstenom!

OBRADOVIĆ PORUČIO: Kraj! Zvezdin trener o povratku Kalinića u Zvezdu!

 


Lojd: Navijači su ludi


Džordan Lojd se posle završetka sezone sa Valensijom vratio u Ameriku, ali je ispratio oduševljenje navijača Crvene zvezde njegovim dolaskom u klub.
- Ova ljubav je već luda! Hvala navijačima Crvene zvezde, nerealni su. Ne mogu da dočekam da dođem u Beograd i da sezona počne. Spreman sam za izazove - poručio je Lojd putem Tvitera.

Prema rečima našeg izvora bliskog klubu s Malog Kalemegdana, pregovori sa Pangosom su u završnoj fazi.

- Pangos je prvi pik crveno-belih za poziciju plejmejkera. Trener Saša Obradović veruje da bi se naturalizovani Kanađanin sjajno uklopio u tim i da bi vrlo brzo postao lider ekipe - kaže izvor Informera blizak klupskom rukovodstvu.

Naturalizovani Kanađanin je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi i predstavljao bi veliko pojačanje za crveno-bele. Pangos je jedan od najzaslužnijih što je Žalgiris u sezoni 2017/18. igrao fajnal-for Evrolige. To mu je i obezbedilo prelazak u Barselonu.

ZVEZDINA POJAČANJA


Lendri Noko (26)
Nacionalnost: Kamerunac
Pozicija: centar
Visina/težina: 208 cm/113 kg
Džordan Lojd (26)
Nacionalnost: Amerikanac
Pozicija: bek
Visina/težina: 193 cm/95 kg
Kevin Pangos (27)
Nacionalnost: Kanađanin/Slovenac
Pozicija: plejmejker
Visina/težina: 188 cm/82 kg
Kori Volden (27)
Nacionalost: Amerikanac
Pozicija: plejmejker
Visina/težina: 188 cm/86 kg


- Ono što je donekle bio problem jeste povreda koju je Pangos vukao i zbog toga je Zvezda bila oprezna. Propustio je veći deo sezone zbog povrede levog stopala i crveno-beli su želeli da budu potpuno sigurni da se Kevin oporavio. Na Malom Kalemegdanu ne žele da im se ponovi greška iz prošle sezone, kada su doveli Derika Brauna, sjajnog krilnog centra, koji je imao velikih problema sa povredom i nije ispunio očekivanja - kaže naš sagovornik.

Zenit se umešao

Crveno-beli nisu jedini zainteresovani za Pangosa, a posao bi eventualno mogao da pokvari ruski Zenit.

- Kevinova primanja u Zvezdi ne bi bila manja od 500.000 po sezoni i bio bi najplaćeniji igrač u timu. Crveno-beli konkurenciju imaju u Zenitu iz Sankt Peterburga, koji verovatno može da ponudi više novca, ali je Pangos u ovom trenutku bliži dolasku u Beograd - zaključuje naš izvor.

 

Foto: prinstcreen

Kevin Pangos


Na Malom Kalemegdanu očekuju da će uskoro ozvaničiti saradnju i sa doskorašnjim košarkašem Partizana Korijem Voldenom (27). Američki plejmejker je sa crno-belima imao dogovorenu saradnju i za narednu sezonu, ali je odlučio da otkupi ugovor za 100.000 evra kako bi prešao u Zvezdu.


 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka Rakic

pre 3 godine

Pojačavaju se samo sa cijim parama, zar ne rekose da je prosle godine dug bio tri miliona evra?

Delija iz Valjeva

pre 3 godine

Tako smo u mogućnosti.A sad gasimo vašu lažnu instituciju!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija