• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2020

08:17

"GROBARI" BESNI, ZABIO IM JE NOŽ U LEĐA! Amerikanac iz Cedevite podržao Voldena i poslao poruku navijačima Partizana!

Crvena zvezda

"GROBARI" BESNI, ZABIO IM JE NOŽ U LEĐA! Amerikanac iz Cedevite podržao Voldena i poslao poruku navijačima Partizana!

Podeli vest

Teško su navijači Partizana podneli prelazak Korija Voldena u tabor najvećeg rivala - Crvene zvezde

 

Jasno je to i Amerikancu, koji na društvenim mrežama mora da trpi silne uvrede navijača crno-belih. Volden je sam platio obeštećenje sada već svom bivšem klubu kako bi ubrzao transfer u Zvezdu, te je i tim potezom navukao gnev fanova Partizana.

VOLDEN JE 58. KOJI SE USUDIO NA OVAKAV POTEZ! Dugačak spisak "grešnika": Vujanić, Tomašević, Divac...

(FOTO) ŠTA KAŽETE DELIJE, KAKO MU STOJI CRVENO-BELI DRES? Navijači Zvezde su dugo čekali ovu fotografiju!

 

Njegov sunarodnik koji takođe igra u ABA ligi, od naredne sezone u Cedeviti Olimpiji, doskorašnji igrač Mege Kendrik Peri, imao je poruku za navijače Partizana, od kojih traži samo razumevanje za Voldena.

- Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice. Moj dečko (Volden) je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav - napisao je Peri.

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija