• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

12:11

PALA ODLUKA NA "MARAKANI"! PET fudbalera NAPUŠTA Zvezdu!

Crvena zvezda

PALA ODLUKA NA "MARAKANI"! PET fudbalera NAPUŠTA Zvezdu!

Podeli vest

Novi superligaš Zlatibor imaće veliku pomoć Crvene zvede, šampiona Srbije, u debitantskoj sezoni na elitnoj sceni

Sportski Žurnal piše da će crveno-beli Zlatiboru pozajmiti petoricu igrača, od kojih su neki prošle takmičarske godine nosili dres Grafičara i bili u vrhu Prve Lige Srbije.

DEFANZIVAC SE VRAĆA NA MARAKANU! Da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

BESPARICA! ZVEZDA SMANJUJE PLATE 20 DO 30 ODSTO! Slede razgovori, šta će reći prvotimci?

 

Za Zlatibor će u narednoj sezoni igrati napadač Dejan Vidić koji je došao u Zvezdu iz Zlatibora, pre tri godine, zadnji vezni Nemanja Stojić, ofanzivni vezista Dimitrije Pobulić, golman Miloš Čupić i kao najzvučnije ime Marko Konotar.

Očekivalo se da mladi levi bek nastavi razvoj u seniorskom timu Crvene zvezde, ali očigledno Dejan Sanković je procenio da ne bi imao adekvatnu minutažu tokom narednih šest meseci. Posebno, što se sa pozajmice iz Voždovca vraća iskusni Stefan Hajdin.

Vrlo zanimljivu sezonu imao je ofanzivac Dimitrije Pobulić. On je bio jedan od najboljih igrača Grafičara, postigao je osam golova i upisao šest asistencija. Golman Miloš Čupić je u jednom periodu karijere već nosio dres Grafičara.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija