• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

10:05

ZVEZDA SPREMILA JOŠ JEDAN RASKID UGOVORA! On sledeći ide sa "Marakane"!

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA JOŠ JEDAN RASKID UGOVORA! On sledeći ide sa "Marakane"!

Podeli vest

Sprema se još jedan odlazak iz Crvene zvezde... Već sada je jasno ko sledeći pakuje kofere

"Sportski žurnal" prenosi da će Zvezda, posle Radživa van la Pare i Žandera Santane, sporazumno prekinuti saradnju sa još jednim fudbalerom. U pitanju je Milan Jevtović koji se vraća sa neuspešne pozajmice u APOEL-u, a na koga Dejan Stanković više ne računa.

Isti izvor navodi da je naredni korak za Jevtovića verovatno povratak u Skandinaviju, postoji ozbiljno interesovanje iz Danske i Norveške, pa će mu Zvezda dati "čiste papire".

Do sada je za Zvezdu odigrao 24 zvanične utakmice i upisao šest golova i tri asistencije. Od njega se očekivalo mnogo više, ali čini se da nije dobio pravu šansu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija