• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

18:30

(FOTO) NAVIJAČI ZVEZDE IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA NJU! Kataijeva supruga dobila LAVINU KOMENTARA!

Crvena zvezda

(FOTO) NAVIJAČI ZVEZDE IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA NJU! Kataijeva supruga dobila LAVINU KOMENTARA!

Podeli vest

Supruga novog pojačanje Crvene zvezde Aleksandra Kataija, Tea Katai, dobila je lavinu komentara na Instagramu nakon što je njen suprug potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije

Tea je tada dobila veliki broj pretećih komentara od strane ljudi u Americi nakon rasističkih poruka , ali sada, nakon što se situacija smirila i nakon što su se vratili u Srbiju, gde je Katai potpisao za Zvezdu, stižu poruke zahvalnosti od strane navijača crveno-belih.

PONOVO KOD KUĆE! Katai pojasnio šta se promenilo u Zvezdi od njegovog odlaska!

Hvala ti, Tea - poruka je koju masovno pišu navijači Zvezde Kataijevoj supruzi, ostavljajući joj crveno-bela srca uz to, očigledno svesni da Aleksandar ne bi ni potpisao za Zvezdu da nije bilo njenog gafa na Instagramu.

Foto: Instagram/printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 3 godine

znali smo koliko si glupava, ali smo se sada uverili i koliko si ruzna!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija