• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

10:00

ŠAMPION "UPALIO MOTORE" I PROMENIO PLAN PRIPREMA! Stanković: Očistili smo glave!

Crvena zvezda

ŠAMPION "UPALIO MOTORE" I PROMENIO PLAN PRIPREMA! Stanković: Očistili smo glave!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde, šampiona Srbije, počeli su pripreme za narednu sezonu, koja bi trebalo da startuje 1. avgusta

Crveno-beli su se okupili na stadionu "Rajko Mitić",  a trener Dejan Stanković otkrio je da će biti promenjen plan priprema.

POTVRĐENO! Utakmice u avgustu BEZ NAVIJAČA!

ZVEZDA OSTALA BEZ NAPADAČA! Katastrofa, Stanković ne može ni na njega da računa!

 

- Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista - rekao je Stanković i dodao:

- Žrtvovali smo nekoliko dana priprema kako bi dobili nekoliko dana odmora. Oni su pravi profesionalci i radili su poslednjih sedam dana. Pripreme će biti jake, kao što su bile i prošle godine.

Trener Zvezde ističe da je došlo do promene plana u vezi priprema i da ekipa neće ići u Vrnjačku Banju, već će svih šesnaest dana biti na Divčibarima.

- Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Drago mi je što ostajem u Srbiji, 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani - kazao je trener crveno-belih.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija