• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

13:28

TERZA SEBI SMANJIO PLATU! Igračima Zvezde neće biti dobro, direktor najavio NOVI REZ!

Crvena zvezda

TERZA SEBI SMANJIO PLATU! Igračima Zvezde neće biti dobro, direktor najavio NOVI REZ!

Podeli vest

igrači Crvene zvezde, kao i kompletno rukovodstvo srpskog šampiona, u sledeću sezonu će ući sa umanjenim primanjima, rekao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić

Razlog je teška situacija usled pandemije koronavirusa posle koje, prema Terzićevim rečima, neće više ništa biti isto.

ZABRANA KRETANJA ZA IGRAČE ZVEZDE! Ovo NE SMEJU DA RADE ili će biti UDARENI PO DŽEPU!

ZVEZDA DONELA VELIKU ODLUKU! Evo šta će biti sa strancima na "Marakani"!

 

- Ja sam već rekao da će kriza ostaviti nesagledive posledice i na fudbal. Imali smo minimalne prihode, a rashodi su isti. Od 40 do 50 odsto očekujemo od transfera. Imali smo prihode i od karata, godinama unazad. Šta ako ne bude publike? Svi klubovi najveći prihod imaju od TV prava, šta ako ostanemo bez toga? - zapitao se Terzić i dodao:

(VIDEO) ZVEZDA ČEKA 10.000.000 EVRA, ONI PRVI ODLAZE! Terzić progovorio o svemu, NAPADAČIMA, odlascima....

STIŽU DOBRE VESTI IZ ZVEZDE! Terzić pobedio koronu, na "Marakani" više nema zaraženih!

 

- Smanjene su plate svima u klubu sa 20 posto, sa mnom na čelu. Sigurno će biti smanjenja plata, to nije hir, već potreba, da bi klub opstao. Kao pre godinu ili dve kada su igrači imali važeće ugovore, kada su na našu inicijativu podignute plate, dobro su igrali i rezultati su bili takvi. Kao što su prihvatili veće ugovore, moraju da prihvate i nove uslove. Ne znam šta i kako konkretno, ali očekujemo da prihvate to kao realnost.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17