• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

13.07.2020

07:15

ZVEZDA SPREMA PRAVU BOMBU! Crveno-beli zovu nekadašnjeg reprezentativca!

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMA PRAVU BOMBU! Crveno-beli zovu nekadašnjeg reprezentativca!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda spreman je da nakon Aleksandra Kataija aktivira još jednu veliku bombu. Nekadašnji miljenik navijača i reprezentativac Srbije Miloš Ninković dobio je poziv sa Marakane, saznaje Informer

Prema našim nezvaničnim saznajima, Crvena zvezda je već neko vreme u kontaktu sa Milošem Ninkovićem koji je velika želja Dejana Stankovića. Nekadašnji vezista šampiona Srbije još uvek vaga da li da po drugi put obuče dres voljenog kluba.

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Defanzivac napušta Marakanu!

Zvezda bi na taj način uspela da reši pitanje veznog reda pa bi Seku Sanogo dobio partnera u vezi, dok bi ispred njih dejstvovao još jedan povratnik, Aleksandar Katai. Nema sumnje da bi "delije" pukle od sreće ako bi Dejan Stanković upario Ninkovića i popularnog "Magika".

Foto: Starsportphoto

Ako se Nine odluči na povratak to bi najverovatnije značilo i završetak karijere u dresu Zvezde jer u decembru ove godine vezista puni 36 godina. Naravno, daleko od toga da nema više šta da ponudi, a sigurno i da bi doneo potrebno iskustvo u svlačionicu i dodatno pomogao mlađim snagama poput Veljka Nikolića, Željka Gavrića...

Problem crveno-belima predstavljaće ugovor Ninkovića u Sidneju. Srbin je u decembru prošle godine produžio saradnju sa Australijancima do kraja 2021. što znači da mu je ostalo nešto manje od godinu i po dana saradnje.

Foto: Starsportphoto

Ninković je u sezoni 2013/2014 nosio dres Crvene zvezde u koju je stigao iz Dinamo Kijeva. U prvom mandatu odigrao je 27 utakmica i upisao pet pogodaka uz četiri asistencije, a ta sezona ostaće upamćena po tituli crveno-belih, ali i suspenziji od strane UEFA jer im je onemogućeno da se bore u kvalifikacijama za Evropu. Nine je, takođe, odigrao i 28 utakmica u dresu reprezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toske

pre 3 godine

jos nam sam on treba sa punih 36godina ? mislim da je pametnije nekoga od maldjih da uvezbavamo umjesto staracki dom da stvaramo ;)

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17