• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2020

07:15

(FOTO) BRAZILAC "PLJUVAO" PO ZVEZDI! Teške reči nekada velikog pojačanja crveno-belih!

Crvena zvezda

(FOTO) BRAZILAC "PLJUVAO" PO ZVEZDI! Teške reči nekada velikog pojačanja crveno-belih!

Podeli vest

Brazilski defanzivni fudbaler i nekadašnji član Crvene zvezde Edson, govorio je o vremenu provedenom u crveno-belom dresu

Edson je u redove crveno-belih došao kao veliko pojačanje, ali se ispostavilo da baš i nije previše pomogao Crvenoj zvezdi. Odigrao je samo sedam mečeva za crveno-bele u šampionatu Srbije, a nakon godinu dana je raskinuo ugovor.

NAVIJAČI ĆE TEK SADA POBESNETI! Barselona ima trenera za narednu sezonu!

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

- Kada sam došao u Zvezdu, oni su bili u finansijskoj krizi. Bilo je loše, nisu me plaćali, ali srećom imao sam ušteđevinu pa sam nekako pregurao.Patio sam i jer mi je supruga bila u osmom mesecu trudnoće, a klub je obećao da će da pomogne u pronalaženju lekara koji će joj biti na raspolaganju, ali toga nije bilo. Kada igrač ode u inostranstvo, klub bi trebalo da mu pomogne da se koncentriše samo na fudbal. Ako nije tako, neće se prilagoditi i uspeti- rekao je Edson za tamošnji "O Tempo".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija