• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

16.07.2020

22:10

DOBRO JE DA SU IGRAČI MOGLI DA HODAJU! Stanković najavio: Zvezda menja lokaciju priprema!

Crvena zvezda

DOBRO JE DA SU IGRAČI MOGLI DA HODAJU! Stanković najavio: Zvezda menja lokaciju priprema!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom proverom protiv IMT-a, uprkos umoru kod igrača

 

- Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas - rekao je Stanković, a prenosi klub.

(VIDEO) ZVEZDA RUTINSKI PROTIV DRUGOLIGAŠA! Crveno-beli pobedili u prvoj proveri!

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas IMT sa 2:0, u prvom pripremnom meču za novu sezonu.

- Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica na Divčibarama, a posle toga se vraćamo u Beograd, pa idemo u Staru Pazovu. Tamo ćemo odraditi drugi deo priprema i odigrati dve prijateljske utakmice - rekao je Stanković.

Foto: FK Crvena zvezda

- Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir - dodao je on.

Pozitivna vest za crveno-bele je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus.

- Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, a nadam se da ću u Staroj Pazovi imati sve fudbalere na raspolaganju - naveo je trener Zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija