• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

08:18

MILIONI NA STOLU, ALI ZVEZDI JE TO MALO! Evo koliko su Grci spremni da PLATE Garsiju!

Crvena zvezda

MILIONI NA STOLU, ALI ZVEZDI JE TO MALO! Evo koliko su Grci spremni da PLATE Garsiju!

Podeli vest

Crvenoj zvezdi propala šansa da zaradi 2,2 miliona evra pošto Mateo Garsija ne žeki u Rasing, nego hoće karijeru da nastavi u Evropi

Argentinac ne želi da se vrati u domovinu iako je ponuda bila odlična i za njega i za Zvezdu. Garsija (23) želi da nastavi da gradi karijeru u Evropi i nije ni razmatrao ponudu kluba iz domovine.

ZVEZDA OSTALA BEZ 2.200.000 EVRA! Otkriveno, evo zašto je PROPAO transfer Garsije!

ŠOK ZA ZVEZDU! Veliki preokret: Garsija odbio Rasing, hoće da ostane u Evropi!

 

Za Garsiju su i delje veoma zainteresovani Aris i AEK. Ali, postoji problem.  Grci ne žele Zvezdi da plate više od 2.000.000 evra, kako javljaju tamošnji mediji. Aris inače trenutno ima "zabranu transfera" i zbog toga ne može da pazari Garsiju. Grčki mediji su pisali da su već pokušali da zaobiđu ovaj problem tako što bi umesto njih kupovinu obavio Olimpijakos, da bi ga potom pozajmio rivalu iz Soluna.

Argentinac je prošlog leta stigao u Zvezdu iz Las Palmasa za 1,8 miliona evra, počeo je karijeru u crveno-belom zlata vrednim golom u Bernu protiv Jang bojsa. Ali, nakon toga je stagnirao, pa su u klubu odlučili da povrate uloženo u njega već ovog leta. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Sjajan igrač, ne treba ga prodati, neka igra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija