• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

20:00

DIREKTNO SA MALOG KALEMGDANA! Saopštenje Crvene zvezde nakon najnovije odluke ABA lige!

Crvena zvezda

DIREKTNO SA MALOG KALEMGDANA! Saopštenje Crvene zvezde nakon najnovije odluke ABA lige!

Podeli vest

Među brojnim odlukama koje su donete na sednici koja je protekla u konstruktivnom tonu, svakako najvažnije su se ticale situacije vezane za pandemiju virusa Covid-19 i početka nove sezone

Jednoglasno odlukom svih klubova, sezona koja je trebalo  da počne 19. septembra, pomerena je za 14 dana  (zbog loše epidemiološke situacije sa korona virusom i porasta zaraženih osoba u svim državama iz koje dolaze klubovi ABA lige), pa će prve utakmice u novoj sezoni po već ranije utvrđenom rasporedu biti odigrane tokom prvog vikenda meseca oktobra (3-4.10.2020). 

DONETA ODLUKA! Superliga Srbije kreće 1. avgusta, ali bez navijača!

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Prema ranije utvrđenim takmičarskim brojevima i rasporedu takmičenja, KK Crvena zvezda mts u prvom kolu gostovaće ekipi Cibone u Zagrebu. Klubovi  su takođe raspravljali o zdravstvenom protokolu i svim tehničkim pitanjima koja su vezana za normalno funkcionisanje svih učesnika ABA lige jtd u novonastalim okolnostima, a svim predstavnici klubova održavaće komunikaciju i pratiti aktuelnu situaciju u svim zemljama iz kojih dolaze učesnici ABA lige.

Foto: Printscreen You Tube

Osim striktne primene zdravstvenih protokola i konstruktivnih dogovora po tom pitanju, KK Crvena zvezda mts očekuje da se do sticanja uslova za početak šampionata u potpunosti po svim tačkama sprovede “sporazum o vansudskom poravnanju” između našeg kluba i ABA lige, koji je dogovoren na sednici Skupštine 27.05.2020.godine , potvrđen na narednoj Skupštini 29.06.2020.godine  i potpisan i overen od strane ABA lige 30.06.2020. godine. Taj sporazum deponovan je  u nadležni sud u Zagrebu. Time će se na zadovoljstvo svih i administrativno otkoniti sve smetnje da se liga koja je vlasništvo svih klubova – okrene sportu i terenu. Taj cilj je u interesu svih, klubova, lige, sponzora i navijača.

KK Crvena zvezda mts nastavlja svoje aktivnosti  po ranije utvrđenom planu, o čemu će i javnost biti blagovremeno obaveštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija