• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2020

08:42

LOPTA JE SVETINJA! Ovo je Dekijeva filozofija u Zvezdi!

Crvena zvezda

LOPTA JE SVETINJA! Ovo je Dekijeva filozofija u Zvezdi!

Podeli vest

Dejan Stanković je na "Marakanu" doneo drugačije shvatanje fudbala... O čemu je reč govorio je defanzivac Milan Gajić

- "Mister" neće improvizaciju, hoće da se poštuju pravila, ali uz individualni kvalitet kao pečat. Moderan fudbal to i nalaže i moramo da se prilagodimo na novi stil fudbala, a to je da svaka akcija počinje otpozadi - rekao je Gajić prilikom gostovanja na TV "Arena sport".

A onda je nastavio o detajlima:

- Lopta je naša svetinja, ne treba da je dajemo ispucavanjem, pa onda da je tražimo u šansama 50:50. To smo prihvatili i na tome smo radili na pripremama. Nema ni spuštanja zadnjeg veznog među štopere, imamo poverenja u njih, kao i u (golmana) Borjana, kao "centralnog štopera. Na tome smo radili i to usavršavamo - rekao je Gajić.

Uskoro sledi i izazov u Evropi.

- Uvek staro pravilo, od utakmice do utakmice. Sigurno krajičkom oka pratimo situaciju, ali nije to primarna stvar. Prvo treba da se završi prošlosezonska Liga šampiona, pa ćemo onda da razmišljamo o sledećoj. Sužena je lista potencijalnih rivala, ali videćemo - zaključio je Gajić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

E moj Deki.Bio si dobar fudbaler ali u tvom pogledu vidim jednu prazninu.Nemoc,da se bavis poslom koji su ti dali.Nije dovoljno samo imati entuzijazma.Cesto je potrebno da se ima i malo mozga.Mislim da u ovom slucaju te druge komponente nedostaje i zao mi je sto ce te istrositi za relativno kratko vreme.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija