• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

04.08.2020

21:45

(FOTO) VRAĆA SE NA MARAKANU U LEPOM DRUŠTVU! Defanzivac dovodi SE*S BOMBU!

Crvena zvezda

(FOTO) VRAĆA SE NA MARAKANU U LEPOM DRUŠTVU! Defanzivac dovodi SE*S BOMBU!

Podeli vest

Levi bek Fiorentine Aleksa Terzić, koji bi uskoro trebalo da se vrati iz Fiorentine u Crvenu zvezdu, već dugo je u vezi sa zanosnom Elenom Gvoić

 

Vraća se Aleksa u Zvezdu, a sa njim stiže i devojka od čije lepote zastaje dah! Fudbaler Fiorentine Aleksa Terzić (20), koji bi uskoro trebalo da potpiše za beogradske crveno-bele, već dugo se ne razdvaja od svoje izabranice Elene Gvoić.

ZVEZDA PRED NEOBIČNIM POSLOM! Gavrić ide u Fiorentinu, crveno-belima 3.000.000 i DEFANZIVAC!

Preživeo dramu

Elena je bila i velika podrška Aleksi u novembru prošle godine, kad su pokušali da ga otmu

Mladi levi bek je u Fiorentinu otišao prošlog leta, ali se nije najbolje snašao. "Ljubičasti" su se u međuvremenu zainteresovali za drugog igrača Zvezde, Željka Gavrića, pa su crveno-belima ponudili da im vrate Aleksu i da im doplate tri miliona evra.

BROJKA 1,7 MILIONA EVRA ZARADILA JE ZVEZDA PROŠLE GODINE KAD JE PRODALA ALEKSU TERZIĆA FIORENTINI

Žive zajedno

Zvezdi je novac neophodan što pre, a potreban joj je i levi bek, pa bi ovaj posao uskoro trebalo da bude sklopljen na obostrano zadovoljstvo. To ujedno znači da će svečana loža beogradske "Marakane", iz koje utakmice prate supruge i devojke prvotimaca, biti bogatija za još jednu seks-bombu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

amore mioo??

Објава коју дели ? ? ? ? ? (@elenagvoic_) дана 15. Јун 2020. у 5:24 PDT

Elena i Aleksa su u vezi više od godinu dana i žive zajedno otkako je fudbaler prešao u Italiju. Ona mu je bila velika podrška i u novembru prošle godine, kad je preživeo pravu dramu. Tad su ga presreli razbojnici u Beogradu i pokušali da ga otmu.

- U toku vožnje, kod Autokomande, presreo me je "audi" sa zatamnjenim staklima. Iz tog auta izašao je meni nepoznat muškarac sa zadnjeg sedišta. Izašao je i vozač, krenuli su ka meni. Iz kola je neka devojka počela da viče: "Beži, nadrljaćeš!" Tada sam nastavio da vozim, a na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada sudario sam se sa "škodom" i stao sam. Opet su izašli iz "audija" i rekli su mi: "Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti!" Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da se ubace u moj BMW, ali uspeo sam da pobegnem - rekao je Terzić policajcima.

Foto: Starsportphoto

Prebijanje Alekse Terzića slučajno je video jedan taksista, koji je pozvao policiju. Posle potrage za "audijem", to vozilo je nađeno na autoputu Beograd-Niš, kod isključenja Lasta. Ubrzo nakon toga identifikovane su i uhapšene osobe koje su bile u njemu.

Nedugo posle ovog događaja Elena se preselila kod Alekse u Firencu. U prethodnih godinu dana uživala je sa dečkom u jednom od najlepših gradova Italije. Njih dvoje su često na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, ostavljajući jedno drugom ljubavne poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ? ? ? ? ? (@elenagvoic_) дана 14. Јун 2020. у 6:01 PDT

- Ti si moj život. Volim te - neki su od komentara koje mladi fudbaler ostavlja svojoj lepšoj polovini, potencirajući javno koliko je njihova ljubav jaka.

Dobila i prsten

Ni atraktivna brineta mu ne ostaje dužna, pa mu uzvraća najlepšim opisima.

- Moj ceo svet, moje sve - napisala je zanosna Elena svom dečku u komentarima.
Na fotografiji okačenoj 1. januara ove godine Elena se pohvalila prstenom, što ukazuje da se par verio.

- Moje sve - napisala je Elena i uz tekst ostavila nalepnice srce i prsten, na šta joj je Terzić uzvratio nalepnicom planete, ukazujući na to da je ona ceo njegov svet.
 

Druži se sa Teom Katai

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram, Elena Gvoić se godinama poznaje sa suprugom fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija, Teom Katai. Nije nigde otkriveno jesu li njih dve drugarice ili su možda u rodbinskim odnosima, ali jasno je da će zajedno bodriti svoje momke ako Aleksa dođe u Crvenu zvezdu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Docaa

pre 3 godine

Šta će nama pare kad nas dvojac `stručnjaka` može zadužiti do sto miliona? A onda neka neko ugasi svetlo. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija