• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

06.08.2020

07:15

JOŠ JEDAN KLUB SE UKLJUČIO U TRKU ZA VEZISTU ZVEZDE! Crveno-beli očekuju ponudu od 5.000.000 evra!

Crvena zvezda

JOŠ JEDAN KLUB SE UKLJUČIO U TRKU ZA VEZISTU ZVEZDE! Crveno-beli očekuju ponudu od 5.000.000 evra!

Podeli vest

Fudbaler Zvezde Željko Gavrić (19) ima ponude Atalante i Fiorentine, ali bi na kraju mogao da završi u Romi, saznaje Informer! Gavrićev menadžer Nikola Kolarov (37) pokušava da dogovori transfer mladog ofanzivca crveno-belih u Rim, a u tome mu pomaže rođeni brat Aleksandar Kolarov (34), koji već tri godine igra za "vučicu"

Čelnici Rome Kolarova vide kao budućeg rukovodioca u sportskom sektoru kluba. Kapiten reprezentacije Srbije, kao jedan od najiskusnijih igrača u timu, ima veliki uticaj na upravu. Imajući to u vidu, nije mu bio problem da nadležnima u Romi preporuči Gavrića.

MLADI FUDBALER ZVEZDE PRELAZI U FIORENTINU! Stanković nagovestio odlazak veziste u Italiju?

Hoće više para

Čelnicima Zvezde se ne dopadaju ponude Atalante i Fiorentine, nadaju se da će od Rome dobiti više novca

Izvor Informera

Nude mu funkciju

Izvor Informera upućen u dešavanja oko Gavrićevog transfera kaže da su Rimljani već obavili preliminarne razgovore sa rukovodstvom Zvezde.

- Gavrić je već neko vreme interesantan klubovima Serije A. Njihovi skauti procenili su da ima ogroman potencijal. Njegov menadžer Nikola Kolarov je, uz pomoć svog brata Aleksandra, uspostavio kontakt sa Romom. Aleksandra tamo izuzetno cene i planiraju da mu ponude funkciju u klubu kad reši da okonča igračku karijeru. Zbog toga su prihvatili njegov savet da pokušaju da angažuju Gavrića. Rimljani su već obavestili čelnike Zvezde da su zainteresovani za mladog fudbalera - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Starsportphoto

Zvezda ima ponudu Atalante za Gavrića od četiri miliona evra, kao i onu od Fiorentine, koja je spremna da plati tri miliona evra i da na "Marakanu" vrati mladog levog beka Aleksu Terzića (20).
Ponudu Atalante je, međutim, doneo menadžer Ivica Pavlović. To se Nikoli Kolarovu nije dopalo, jer bi u slučaju realizacije tog posla ostao bez menadžerske provizije, koja iznosi osam odsto od transfera. Ponuda Fiorentine stigla je preko Kolarova, ali problem je u tome što za rukovodstvo Zvezde nijedna od ove dve ponude nije u potpunosti zadovoljavajuća.

- Ponuda Fiorentine Zvezdi je primamljivija od one koju je uputila Atalanta. "Viola" bi uplatila sav novac odjednom, a klub iz Bergama bi plaćao u ratama. Osim toga, Aleksa Terzić nije neophodan Zvezdi, iako je mlađi od 21 godine, a prema novim pravilima u Superligi, svaki tim mora u prvom poluvremenu da ima bar dvojicu igrača rođenih posle 31. decembra 1998. Činjenica je, međutim, da Terziću crveno-beli ne bi mogli da daju platu veću od 5.000 evra mesečno, a on bi sigurno tražio više. Zbog svega toga na "Marakani" se nadaju da će braća Kolarov uspeti da naprave bolji aranžman sa Romom - kaže naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Prodaće ga sigurno

U Zvezdi se čak nadaju i da bi Roma bila spremna da plati i više od četiri miliona evra i da bi uplatila sav novac odmah. Ono što je sigurno je da će Gavrić ovog leta biti prodat jer crveno-beli moraju da zarade desetak miliona evra od transfera kako znaju i umeju.

- Jasno je da Gavrić trenutno nije formiran igrač i da ne bi bio standardan u Romi. Neko vreme bi svakako proveo na pozajmici u nekom slabijem italijanskom klubu. Ipak, od igrača Zvezde trenutno jedino on ima ozbiljne ponude. Klubu s "Marakane" novac je preko potreban, tako da će na kraju morati da ga prodaju, kome god - naglašava izvor Informera.

Foto: Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Terzić sa devojkom na Maldivima

Fudbaler Fiorentine Aleksa Terzić vreme provodi sa devojkom Elenom Gvoić na Maldivima i, sudeći po fotografijama, ne brine mnogo tome što se nije snašao u Fiorentini i što pokušavaju da ga se reše.

- Medeni mesec u raju - napisala je lepa Elena u opisu fotografije.


PONUDE ZA ŽELJKA GAVRIĆA

3 MILIONA EVRA I ALEKSU TERZIĆA NUDI FIORENTINA
4 MILIONA EVRA NA RATE NUDI ATALANTA
5 MILIONA EVRA NADA SE ZVEZDA DA BI MOGLA DA DOBIJE OD ROME


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija