• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

07.08.2020

09:49

POSLE RUČKA KOJI JE PODIGAO "DELIJE" NA NOGE! Terzić progovorio o susretu sa Ivanovićem!

Crvena zvezda

POSLE RUČKA KOJI JE PODIGAO "DELIJE" NA NOGE! Terzić progovorio o susretu sa Ivanovićem!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović (36) viđeni su juče u jednom beogradskom restoranu, što je odmah pokrenulo spekulacije da iskusni defanzivac možda ipak stiže u crveno-bele

Nije poznato o čemu su pričali prvi operativac srpskog šampiona i snažni štoper, ali je njihov susret podgrejao priče o eventualnom transferu bivšeg igrača Zenita na "Marakanu".

Čeka unosniju ponudu

Navijači su sa ogromnim očekivanjima dočekali vest o njihovom susretu, ali Terzić u kratkoj izjavi za Informer nije želeo da im raspaljuje maštu.

- Bio je to samo prijateljski ručak - poručio je Terzić za naš list.

Rekorder po broju odigranih utakmica za naš nacionalni tim je pre desetak dana završio saradnju sa Zenitom iz Sankt Peterburga pošto je odbio da potpiše novi ugovor sa značajno manjim primanjima. Ruski mediji su odmah objavili informaciju da će momak iz Sremske Mitrovice pojačati Zvezdu i pokušati da se sa crveno-belima plasira u Ligu šampiona. Od tog dana traju brojne spekulacije o nastavku karijere snažnog štopera.

Foto: Starsportphoto/montaža

Prema saznanjima našeg lista, Ivanović je još pre dve nedelje rekao u neformalnim razgovorima ljudima sa "Marakane" da mu treba odmor, da hoće neko vreme da razmisli i nije krio da čeka finansijski unosniju ponudu. Ukoliko bi se, ipak, desilo da do septembra ne dobije neku ponudu, a da Crvena zvezda uđe u Ligu šampiona, iskusni defanzivac bi onda bio realna opcija za tim Dejana Stankovića. Ivanović je u odličnim odnosima sa Stankovićem, Terzićem i Nenadom Milijašem, a nije tajna da je i pre dve godine generalni direktor crveno-belih govorio da bi, da može, doveo štopera na "Marakanu".

- Voleo bih da dovedem Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova i da ih imam obojicu u zadnjoj liniji, ali biće teško - rekao je tada Terzić. Od Kolarova se odavno odustalo, ali Ivanović će se pominjati kao opcija crveno-belih sve dok bude slobodan igrač ili ne raširi dres na "Marakani". Kako je objasnio naš izvor, ljudi iz Zvezde biće do kraja prelaznog roka u kontaktu sa Ivanovićem, ali su spremni i da naprave tim bez njega.

- Iako ima 36 godina, on je igrač kojeg bi mnogi želeli u klubu. Videćemo šta će izabrati na kraju - rekao je naš izvor.

Zainteresovan Fulam

Od kada je Ivanović završio saradnju sa Zenitom, dovođen je u vezu sa Evertonom i Fulamom, mada klub sa "Krejven kotidža" trenutno deluje kao realnija opcija. Naime, Ivanović blizu stadiona Fulama ima nekretninu, pošto je živeo tamo dok je igrao za Čelsi, dok je Everton nedavno demantovao da je zvao srpskog štopera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija