• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2020

17:20

CRVENA ZVEZDA IMA NOVOG POTPREDSEDNIKA! Legenda dobila tu čast!

Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA IMA NOVOG POTPREDSEDNIKA! Legenda dobila tu čast!

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj novi je potpredsednik kluba sa Malog Kalemegdana, prenose beogradski mediji

On je kao igrač za crveno-bele nastupao u dva mandata, po dve sezone. Prvo je igrao od 2008. do 2010, da bi se u beogradski klub vratio 2017. i nastupao do prošle godine.

OTKRIVENO! Odžo je dva dana pre smrti hitno primljen na kliniku! Pozlilo mu je!

Foto: Starsportphoto

Sa crveno-belima je osvojio titulu regionalnoj ABA ligi, jedan Superkup, te prvenstvo Srbije u dva navrata. U karijeri je nastupao još za Đironu, Keln, Olimpijakos, Valensiju, Le Man, Asvel, Megu, Lavrio i Ostende.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 3 godine

Iskreno, navijac sa Zvezdin, vise od 50 godina. Budimo realni. Zna se ko su Zvezdini legendarni igraci. Ovi sto ih Zvezda uhlebljuje sa mestima trenera, podpredsednika, sekretara,... su samo oni, koji nemaju, posle zavrsetka karije mesto, nigde na drugom mestu. Ako kupe diplome trenera, opet ce krenuti od Zvezde. A, mnogo su para zaradjivali u medjuvremenu i dosli na "stap". Pricam o svim granama Zvezde. Sta je Mrkela, odakle je Terzic, Covic,...? Jedna vrsta sportske mafije, ali u pravom smislu te reci. DOKLE? Neka mi neko od njih kaze da nisam u pravu, ima da se "ubijem". Ti ljudi nisu spremni ni to da ucine, samo novac i to veliki, da se ne lazemo. Administrator neka pita Vucicevica da li da ovo "krese" ili da objavi. To je jedna od slika Srbije. Paaa, da vidimo objavi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija