• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

16:45

NA MARAKANI SLAVE! Zvezda dobija 2.000.000 evra, a za sve je "KRIV" LIVERPUL?

Crvena zvezda

NA MARAKANI SLAVE! Zvezda dobija 2.000.000 evra, a za sve je "KRIV" LIVERPUL?

Podeli vest

Vest iz Engleske sigurno da je obradovala odgovorne u Crvenoj zvezdi, a ona glasi da je Liverpul odlučio da proda Marka Grujića već ovog leta

 

Naime, kako piše "Liverpul Eho", dobro obavešten kada su u pitanju poslovi u klubu sa "Enfilda", Jirgen Klop je ipak odlučio da ovog leta proda Marka Grujića jer će nastati velika gužva na poziciji koju pokriva Srbin.

(FOTO) LAZARE, NAJGORI SI, ALI TE VOLIMO! Marković čestitao titulu Liverpulu pa dobio odgovor navijača!

Tijago Alkantara je opcija broj jedan, dok se prate i Džamal Luis iz Noriča, odnosno Vilson iz Burnmauta pa bi Grujić pored već oformljenog veznog reda bio višak. Englezi su odlučili da ne žele novu pozajmicu već samo prodaju za koju veruju da će izvući najmanje 20.000.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Tako nešto obradovalo bi Crvenu zvezdu koja čeka transfer bivšeg igrača jer joj pripada 10 posto od naredne prodaje. Ako Liverpul dobije željeni novac, na račun šampiona Srbije biće uplaćeno 2.000.000 evra što uopšte nije malo.

Herta je prva stala u red, a pominje se i nekoliko premijerligaških klubova kojima nije teško da odreše kesu kada su u pitanju pojačanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Evo ja tipujem da ce u Fulam, kod Mitrovica mada je previse blag igrac za englesku ligu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija