• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

20:23 >> 20:18

(VIDEO) ZVEZDA SE PROŠETALA KROZ ŠABAC! Festival SJAJNIH GOLOVA i sigurna pobeda crveno-belih protiv Mačve!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA SE PROŠETALA KROZ ŠABAC! Festival SJAJNIH GOLOVA i sigurna pobeda crveno-belih protiv Mačve!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu sa 3:0 u trećem kolu Superlige Srbije u Šapcu. Sjajni golovi obeležili su novi trijumf crveno-belih

 

Nakon 3:0 protitv Novog Pazara, a onda i Radničkog iz Niša, Zvezdninih "tri puta tri" potvrđeni su u Šapcu identičnim rezultatom. Još jedna odlična igra izabranika Dejana Stankovića koji su ponovo sačuvali svoju mrežu, a Milan Borjan ponovo je mogao da se odmori.

ZVEZDA PRODAJE JOŠ JEDNOG NAPADAČA! Portugalac pakuje kofere i napušta Marakanu?

Umali su domaćini da u Šapcu namuče šampiona Srbije, ali ovog popodneva to nije bio slučaj. Crveno-beli su rutinski nastavili pobedničku seriju. Trener Zvezde malo je promešao sastav i odlučio da "gurne u vatru" mladog Nikolu Krstovića koji mu se odmah odužio.

Foto: Starsportphoto

Sjajni Crnogorac u 24. minutu se odlično zagradio i pogodio mrežu Mačve nakon asistencije Aleksandra Kataija. Ostaje nejasno da li se možda nalazio u ofsajdu prilikom dodavanja momka iz Srbobrana, ali se sudija nije oglasio i slavlje crveno-belih je moglo da počne.

Domaćin u prvih 45 minuta nije uputio nijedan udarac ka golu Borjana koji je mogao da se odmori. Prvi i jedini ozbiljan napad imali su tek posle sat vremena igre kada je malo primetni Zukanović samo zagrejao ruke golmanu Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Nakon toga usledila je revija sjajnih pogodaka u Šapcu. Prvo Veljko Nikolić koji je sa nekih 25 metara prevario Perića i postigao drugi gol na dva meča pokazavši da je sa pravom član prve postave.

Tačku je na ubedljiv trijumf stavio Miloš Vulić predivnim pogotkom. Nekadašnji vezista Napretka još jednom je pokazao da je majstor za sjajne golove. Sa nekih 20 metara pogodio je dalji ugao gola Mačve i potvrdio trijumf.

Foto: Starsportphoto

Zvezda naredni meč igra sledećeg vikenda, a protivnik je ekipa Spartaka iz Subotice, nakon toga na Marakanu stiže gibraltaski šampion ekipa Evrope.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

MAČVA - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)

Krstović u 24. minutu i Nikolić u 65. minutu i Vulić u 90. minutu za Zvezdu

Stadion: Mačve, Sudija: Petar Piper 

MAČVA: Perić - Pejović, Mijailović, Ristivojević, Knežević (od 66. Dukić) - Ivić, Božić - Dabić, Adamović, Marković - Zukanović (od 75. Milinković)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Sanogo (od 46. Petrović), Nikolić - Spiridonović (od 46. Ben), Ivanić (od 75. Vulić), Katai (od 73. Gavrić) - Krstović

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

90. minut - GOOOOL! SJAJAN POGODAK VULIĆA! Preplatio se vezista na odlične golove!

81. minut - Dobar šut Vulića, ali lopta ide pored gola.

75. minut - Po jedna promena na obe strane. Milinković menja Zukanovića kod domaćih, dok je kod gostiju na terenu Vulić, a van igre ide Ivanić.

73. minut - Nova promena kod crveno-belih umesto Kataija ulazi Gavrić.

71. minut - Odlična šansa za Kataija, ali novi promašaj vezista crveno-belih.

66. minut - Promena kod domaćih. Umesto Kneževića u igri je Dukić.

65. minut - GOOOOL! KAKAV POGODAK! Sjajan šut Veljka Nikolića za 0:2!

64. minut - Prilika za Mačvu. Šutirao je Zukanović, ali brani Borjan.

59. minut - Krstović je ponovo pogodio mrežu, ali je pre toga Ben bio u ofsajdu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Dvostruka promena u Zvezdi. Umesto Spiridonovića u igri je Ben, a Sanoga menja Petrović.

POLUVREME!

43. minut - Ponovo prećka i opet je šutirao Katai! Ponovo sa nekih 20 metara oprobao je šut momak iz Srbobrana.

40. minut - Nešto mirniji deo igre nakon vođstva gostiju.

29. minut - Prečka! Kakav šut Kataija iz slobodnog udarca. Golman Perić je samo pogledom ispratio loptu koja pogađa samo okvir gola.

24. minut - GOOOOOL! KRSTOVIĆ! Mladi napadač postiže pogodak i dovodi Zvezdu u vođstvo!

21. minut - Katai ponovo preti, ali brani Perić.

13. minut - Velika prilika za goste iz Beograda. Krstović se u dva navrata našao na sedam metara od gola, ali je oba puta propustio priliku da promeni rezultat.

7. minut - Prva ozbiljnija šansa za Zvezdu na utakmici. Katai je probao iskosa sa nekih 20 metara, ali lopta ide pored gola.

18.30 - Počela je utakmica u Šapcu!

18.02 - Zvezda se 2018. godine nije baš najbolje provela u Šapcu jer je poražena u Kupu Srbije posle penala, ali je nakon toga svaki naredni meč pobedila. Poslednji put bilo je 3:0 u martu mesecu ove godine.

17.50 - Iznenađenje Dejana Stankovića za ovaj meč je Nikola Krstović. Mladi napadač dobio je šansu umesto Tomanea koga nema u protokolu za današnji duel, dok je tu ponovo Ričmond Boaći. Pored njega na klupi su ostali: Popović, Gajić, Eraković, Babić, Petrović, Vulić, Ben, Radulović, Gavrić, Vukanović.

 

 

17.46 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 3. kola Superlige Srbije između Mačve i Crvene zvezde. Uz informer.rs uživo pratite dešavanja iz Šapca.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 3 godine

I opet fkzc iz ofsajda .Ne dirajte miljenicu ---sudije ,oprezno.

Goca

pre 3 godine

Ne nego jedva 1:0 u prvom poluvremenu, a Partizan se igra sa protivnikom vec je 3:0

NEBOJŠA

pre 3 godine

СРАМОТА ЈЕ ДА НОВИНАР,У СВОМ ИЗВЕШТАЈУ,НЕ СПОМЕНЕ КАТАСТРОФАЛНО СУЂЕЉЕ ПИПЕРА.ДОЗВОЛИТИ ТАКВУ БРУТАЛНУ И ПОГУБНУ ИГРУ МАЧВИНИХ ИГРАЧА НАД ПРВАКОМ СРБИЈЕ И УЧЕСНИКОМ УЕФА ТАКМИЧЕЊА ЈЕ СРАМОТНО!!!СТАРТОВИ НА МАЛОМ НИКОЛИЋУ СУ У РАНГУ ''МАЧВАНСКОГ КАСАПИНА'',ГАЖЕЊЕ ЗГЛОБА БЕНУ,У ШЕСНАЕСТЕРЦУ ЈЕ ЗА ДИРЕКТНИ ЦРВЕНИ.А ШТА РЕЋИ НА НАМЕРНО НАПУЦАВАЊЕ ЛОПТОМ КРСТОВИЋА,ДОК ЈЕ ЛЕЖАО НА ЗЕМЉИ,ОД ИГРАЧА КОЈИ ГА ЈЕ УПРАВО ФАУЛИРАО ???ЈА У 60 ГОДИНА ЖЋИВОТА НИСАМ ВИДЕО ПРЉАВИЈЕ СУЂЕЊЕ ОД ПИПЕРОВОГ,А ПРЉАВА МАЧВА ЈЕ ВЕЋ ТРАДИЦИЈА,КАД ГОСТУЈЕ ЗВЕЗДА.МАЧВАНИ РАДЕ СВЕ ОНО ШТО БИ И ''ГРОБАРИ'',АЛИ НЕСМИЈУ . ОЖАС И СРАМОТА !!!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59