• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

20:46

(FOTO) STANKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE ZVEZDE! Trener crveno-belih stao pred kamere u POSEBNOM DRESU!

Crvena zvezda

(FOTO) STANKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE ZVEZDE! Trener crveno-belih stao pred kamere u POSEBNOM DRESU!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pojavio se pred kamerama nakon meča protiv Mačve u Šapcu u dresu nedavno preminulog Majkla Odža i tako oduševio navijače šampiona Srbije

Trener fudbalera Zvezde je košarkaša video dva puta na aerodromu i bilo mu je dovoljno da zaključi o kakvoj se osobi radi:

(VIDEO) ZVEZDA SE PROŠETALA KROZ ŠABAC! Festival SJAJNIH GOLOVA i sigurna pobeda crveno-belih protiv Mačve!

- Ovo je za njegovu familiju, za prijatelje, saigrače i one koji su ga poznavali. Dva puta sam ga video na aerodromu i najbolje ga opisuje ono kako su ga zvali, div mekog srca. Neka mu je večna slava - na ivici suza je izjavio Stanković.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je sa 3:0 pobedila Mačvu u Šapcu i ima maksimalan učinak posle tri kola Super lige Srbije.

- Tvrda, takmičarska utakmica na teškom terenu. Bilo je grešaka, ali smo ih očekivali. Bitno je da nijednog trenutka nismo odustajali, već podizali ritam kako je prolazilo vreme. Dobra, dobra utakmica - kazao je Stanković.

Upitan je za komentar ekipe Evropa, protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Moram da budem zadovoljan žrebom. To je neko ko ima najmanji koeficijent od tri potencijalna protivnika. Počećemo da ih gledamo. Imamo još jednu prvenstvenu utakmicu protiv Spartaka i polako ćemo da spremamo Evropu - naveo je trener Zvezde.

Trener Mačve Dragan Aničić je čestitao Zvezdi i rekao da je pobeda "više nego zaslužena".

- Trudili smo se da pružimo što jači otpor i uspevali smo u većem delu utakmice, ali Zvezda ima mnogo bolje pojedince. Nemam šta da zamerim mojim igračima, pružili smo koliko god možemo, dobro smo namučili Zvezdu u pojedinim trenucima utakmice - rekao je Aničić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivica

pre 3 godine

Bravo za gest,mene drugo brine,Zvezda ,slabo igra zapravo igra je na nivo nekadasnje Srpske lige.Igraci su spori,pas los ,igra bez lopte nikakva,bez presinga na loptru i kratkih sprintova u prazno.......Tesko ce ovakvom igrom uspeti da dodje do grupne faze.........dosta toga jos ima,ali da ne bude da svi fudbal znamo samo trener nezna.licno meni se ova igra Zvezde ne svidja...........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija