• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

13:40

ZVEZDINA KONTRA PARTIZANU! Crveno-beli odgovorili na TUŽBU: Zakasnili ste...

Crvena zvezda

ZVEZDINA KONTRA PARTIZANU! Crveno-beli odgovorili na TUŽBU: Zakasnili ste...

Podeli vest

Vest da je funkcioner Partizana Vladimir Vuletić podneo prijavu protiv Crvene zvezde i to Disciplinskoj komisiji FSS odjeknula je jako. Brzo je stigao odgovor sa "Marakane"

Iz Ljutice Bogdana tvrde da je istog dana kada je pokrenut postupak protiv Partizana, Aleksandar Pivić pokrenuo postupak i protiv Crvene zvezde.

- Poštovani, na osnovu Člana 127. Disciplinskog pravilnika FSS, a zbog prekršaja Člana 87. Disciplinskog pravilnika FSS, zbog komentarasinja suđenja na utakmici FK Napredak – FK Partizan u Saopštenju za javnost, u svojstvu nadležnog organa za rukovođenje takmičenjem, podnosim prijavu protiv FK Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda je dana 1.8.2020. godine nakon odigranih utakmica 1. kola LingLong Superlige Srbije, izdao saopštenje za javnost u kome se komentariše suđenje Danila Grujića na utakmici FK Napredak – FK Partizan - navodi se u tužbi koju je potpisao Aleksandar Pivić.

Iz Ljutice Bogdana dodaju da ovakav potez iz Humske smatraju populističkim.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

огласила се ФК Превара.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija