• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.08.2020

18:55

(FOTO) ALBANSKI PROVOKATORI NAJAVLJUJU HAOS PROTIV ZVEZDE! U Tirani su poludeli, a razlog je KOMIČAN!

Crvena zvezda

(FOTO) ALBANSKI PROVOKATORI NAJAVLJUJU HAOS PROTIV ZVEZDE! U Tirani su poludeli, a razlog je KOMIČAN!

Podeli vest

Fudbalska javnost u Albaniji već je počela sa provokacijama i najavama utakmice Crvene zvezde i tamošnjeg šampiona Tirane u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako ih čeka prilično težak zadatak protiv Dinama iz Tbilisija

Srbi provociraju - glasi naslov kojim je albanski sportski list "Panorama sport" najavio potencijalni meč. Bez ikakvog povoda, Albanci su izuvkli tri tvita navijača Crvene zvezde i od njih napravili priču kako Srbi provociraju.

ZVEZDA STRAHUJE OD ALBANSKIH PROVOKACIJA! Navijača nema, da li će se desiti novi Morina? Zašto je za šampiona Srbije Tbilisi bolja opcija!

Pogledajte te tvitove, pa proceniti sami da li se ovde radi o provokacijama.

Foto: printscreen

- Daj tu Tiranu. Ma, protiv Tirane da ih zgazimo. Sve u svemu otvoren put kao evropskim takmičenjima - poruke su za koje u Tirani smatraju da se provokatorske.

Onda je usledila naslovna strana gde je u prvom planu objava da Srbi provociraju. Kada se sve to tako ispinuje, onda ni ne čude odgovori od strane tamošnjih navijača koji odmah počinju sa pretnjama, najavom haosa pre meča i slično. "Zasluge" za to odlaze na račun sramnog pisanja medija u Albaniji koji kao da su jedva dočekali da se obruše na Srbe i to bez ikakvog povoda.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GaPr

pre 3 godine

Nece valjda svoje???Pa tamo su osnovani i tamo su odigrali prvu utakmicu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija