• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

11:13

(FOTO) ZVEZDA SE OPROSTILA OD LEGENDE! Predsednik crveno-belih na IVICI SUZA... Vladice, ti si PONOS ZVEZDE!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA SE OPROSTILA OD LEGENDE! Predsednik crveno-belih na IVICI SUZA... Vladice, ti si PONOS ZVEZDE!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović se oprostio od legendarnog Vladice Popovića, koji je pre nekoliko dana preminuo.

- Vladice, ti si ponos Zvezde - rekao je prvi čovek Zvezde kroz suze vidno skrhan gubitkom, jedva je uspeo da se suzdrži i ne zaplače.

OTIŠAO JE VELIKI ČOVEK I SPORTISTA! Predsednik Zvezde se oprostio od Vladice Popovića!

NUDIO MI JE ŽURKU SA NAJLEPŠIM ŽENAMA! Evo kako je Vladica Popović odbio Pabla Eskobara!

 

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Legendarni fudbaler preminuo je u utorak u 85. godini, skoro ceo život proveo je u Crvenoj zvezdi, koja mu je priredila oproštaj.

Okupile su se brojne legende, u ime Partizana došao je Ivan Ćurković, crveno-bele su predstavljali Stanislav Karasi, Dragan Džajić, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica...Prigodan govor održali su Svetozar Mijailović i Dragan Džajić, kome je Popović svojevremeno bio kapiten.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija