• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

08:41

LAJPCIG UKRAO ZVEZDI REKORD! Crveno-beli su ovo ljubomorno čuvali 63 godine!

Crvena zvezda

LAJPCIG UKRAO ZVEZDI REKORD! Crveno-beli su ovo ljubomorno čuvali 63 godine!

Podeli vest

Fudbaleri Lajpciga su u polufinalu Lige šampiona... Nemci su tako oborili jedan rekord Crvene zvezde

Naime, nemački klub postao je najmlađi ikada koji je ušao među četiri najbolje ekipe u Ligi šampiona. Oni su stari samo 11 godina, osnovani su 2009, pa je tako "pao" rekord Crvene zvezde koji je najuspešniji srpski klub čuvao od 1957!

Crvena zvezda je 63 godine čuvala ovaj evropski rekord pošto se u sezoni 1956/57 plasirala u polufinale tadašnjeg Kupa šampiona, samo 12 godina posle osnivanja.

I to već u drugoj sezoni od osnivanja takmičenja...

Zaustavila ih je Fiorentina (1:0), ali je rekord ostao na snazi sve do juče pošto je Lajpcig uspeo da samo posle 11 godina od osnivanja napravi najveći uspeh u istoriji.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVE JE BILO SREĐENO I DOGOVORENO! Grci DEMANTOVALI sve!
Crvena zvezda

SVE JE BILO SREĐENO I DOGOVORENO! Grci DEMANTOVALI sve!

Timoteos Hristofi i njegovi pomoćnici Mihalis Sotiriu i Mario Kalagiru, prvobitno su delegirani za deljenje pravde na utakmici između Crvene zvezde i Evrope u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, prema pisanju grčkih medija došlo je do promene plana

13.08.2020

16:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija