• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

14:10

(VIDEO) STIGAO IZ PARTIZANA PA PODIGAO "DELIJE" NA NOGE! Evo šta je Volden poručio NAVIJAČIMA!

Crvena zvezda

(VIDEO) STIGAO IZ PARTIZANA PA PODIGAO "DELIJE" NA NOGE! Evo šta je Volden poručio NAVIJAČIMA!

Podeli vest

Američki plejmejker Kori Vodlen iz Partizana prešao je u Crvenu zvezdu i poslao poruku navijačima

Volden je sam platio deo obeštećenja kako bi obukao crveno-beli dres, a predsednik Partizana Ostoja MIjailović je rekao da je njegov klub "zaradio" 400.000 dolara odlaskom Amerikanca na Mali Kalemegdan.

ŽESTOKO JE ISKRITIKOVAN! Bertomeu na udaru: Nema poštovanja!

NA POMOLU NOVI "RAT VEČITIH"! Zvezda i Partizan žele nekadašnjeg igrača Reala!

 

Volden kaže da se raduje što će sarađivati sa Sa Sašom Obradovićem.

- Pričao sam sa trenerom Obradovićem. Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram za njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim. Što se tiče saigrača, neke znam odranije iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih, a ostale jedva čekam da upoznam.  Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se s njima - rekao je Volden.

Imao je Amerikana i poruku za navijače Zvezde.

- Navijači od mene mogu da očekuju da ću igrati čvrtso, davati sve od sebe uvek na terenu i da ću uvek igrati najbolje što mogu. Poruka za njih: "Hvala vam što ste me prihvatili, spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari".

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Odabrani soj

pre 3 godine

Ко је пи..а највећа?! Волден! Волден!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija