• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

16:08

KAKO JE SKAUT PARTIZANA PUSTIO ODŽA DA TRENIRA? Čović isprozivao krivce za smrt košarkaša!

Crvena zvezda

KAKO JE SKAUT PARTIZANA PUSTIO ODŽA DA TRENIRA? Čović isprozivao krivce za smrt košarkaša!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde još jednom je komentarisao dešavanja oko smrti Majkla Odža

Prvi čovek ekipe sa Malog Kalemegdana gostujući na televiziji "Pink" ponovo je zatražio odgovore na pitanja vezane za smrt bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Majkla Odža.

ODŽO NIJE SMEO DA TRENIRA, VELIKI RIVAL MU PONUDIO DUPLO VIŠE NOVCA! Čović progovorio o "ucenama" i "vrbovanju" preminulog košarkaša!

Ovde imate zamenu teza, da žrtvu, odnosno one koji brane žrtvu, napadaju oni koji su napravili ogromne propuste. Nama ne treba nikakva patetika sada, te savest mirna, te čiste ruke, te prljava savest… Nama to ne treba. Mogao je Odžo da kaže šta god hoće, ali ona pitanja na koja mora da se odgovori jeste kako su oni koji su organizovali trening u toj sali, a to je skaut Partizana, piše u Kuriru, kako je dopustio Odžu da trenira. Da li su mu pregledali zdravstvenu dokumentaciju? Ako nisu, to je propust, ako jesu i pustili ga da trenira, još veći propust. Ove sada patetične izjave, priče, iskazi… posle sedam dana, to je, bože me oprosti, pred sedmodnevni pomen. Zašto se ćutalo, zašto se krilo?

Foto: Starsportphoto

Čović je rekao da sa pokojnim košarkašem niko nije išao do Urgentnog centra.

Te neke priče, mi smo išli za Hitnom pomoći… Odžo je sam odvezen u Urgentni centar, niko nije otišao s njim. Svaki dan imao je pritisak i ja ga razumem. I od njegove porodice, i od Ambasade Nigerije, i od njegovog zvaničnog agenta Amerikanca. Ljudi jednostavno traže kompletno istragu i ostale podatke.

Predsednik crveno-belih naglašava da je Odžo od kraja juna bio slobodan igrač, ali da je još početkom godine bilo pokušaja da se odvede iz Zvezde:

Foto: Starsportphoto

Zašto sad prebacujemo na nas, odnosno na Crvenu zvezdu? Odžo je što se tiče Crvene zvezde bio slobodan igrač od 30. juna. Oni su probali da ga ukradu još u januaru i februaru, pa su to radili u maju i početkom juna, da li su ga sustigli, sad ne znam, neki pričaju da je bio pred potpisivanjem ugovora. Pa i neka je, on je slobodan igrač, nemamo nikakav problem. Završio je ugovor s nama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mića Zgroženi

pre 3 godine

Nešto ovde ozbiljno nije u redu čim se Čoki ovoliko uznemirio. Stalno napominje kako mu je istekao ugovor i kako je vrbovan još početkom godine. Da nije pobesneo što nije došlo do produžetka ugovora? Da ga nije Čoki... ma, ne verujem da bi toliko nisko pao. Nije mu ispod časti da pokuša da iskoristi smrt čoveka da napakosti Partizanu ali nešto više od toga zvuči neverovatno. Zar ne?

Grga Pitić ubio Zorana Dj

pre 3 godine

Kako je pokušao neko da ga ukrade u januaru i februaru?Jel kao Voldena?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija