• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

20:58 >> 20:55

(VIDEO) NIJE SPARTAK NIMALO NAIVAN! Zvezda se mučila, ali slavila na Marakani! Stanković konačno dočekao raspucane napadače!

Crvena zvezda

(VIDEO) NIJE SPARTAK NIMALO NAIVAN! Zvezda se mučila, ali slavila na Marakani! Stanković konačno dočekao raspucane napadače!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Spartaka iz Subotice u 4. kolu LingLong Superlige Srbije sa 3:2 u vrlo zanimljivom meču na Marakani

 

Ekipa Dejana Stankovića odigrala je meč na Marakani koji je imao pravi epitet derbija. "Golubovi" iz Subotice došli su ne da se brane, već da se nadmeću sa šampionom i pokazali da će biti ozbiljan konkurent za vrh tabele.

ZVEZDA PRED VELIKIM PROBLEMOM! Crveno-beli raskidaju saradnju sa defanzivcem!

Već od samog starta utakmice kranuli su agresivno gosti i u nekoliko navrata pripretili Milanu Borjanu koji je uspevao da sačuva svoju mrežu. Nakon uvodnih par minuta inicijative Spartaka, Aleksandar Katai pogodio je prečku i najavio bolju igru domaćih.

Foto: Starsportphoto

U 25. minutu Srećković je napravio veliku glupost i srušio Rodića u kaznenom, a sudija Simović pokazao je na belu tačku. Ipak, sjajni Dujmović obranio je udarac Bena. Nije dugo nakon toga trebalo napadaču Zvezde da se iskupi pa je u 32. doneo prednost domaćinu posle odlične asistencije Rodića.

Radost crveno-belih trajala je manje od 60 sekundi jer je Lazar Tufegdžić, dete kluba sa Marakane, uspeo da izjednači rezultat i najavi uzbudljiv nastavak utakmice na najvećem srpskom stadionu.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je imala inicijativu, ali su se gosti odlično branili. Ipak, u 65. minutu Ben je postigao drugi gol na meču i ponovo vratio prednost domaćinu, a samo pet minuta kasnije u strelce se upisao i Tomane za prvi pogodak u sezoni.

Ponovo je malo vremena trebalo gostima da se vrate u meč. Ben je srušio rivala u šesnaestercu i Nikolić koristi penal. Do kraja meča, ipak, "golubovi" nisu uspeli da priprete i naprave iznenađenje na Marakani, ali su navijači Zvezde videli povratak Gelora Kange koji je upisao prvi nastup nakon povratka u Srbiju.

Foto: Starsportphoto

Zvezdi je ovaj meč bio uvertira u evropske kvalifikacije jer na Marakanu već u utorak (21.00) stiže gibraltarska Evropa.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

CRVENA ZVEZDA - SPARTAK 3:2 (1:1)

Ben u 32. minutu i 65. minutu, Tomane u 70. minutu za Zvezdu - Tufegdžić u 33. minutu, Nikolić u 73. minutu (penal) za Spartak

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Novak Simović

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Rodić, Degenek, Pankov, Gajić (od 46. Gobeljić) - Vulić, Petrović, Gavrić (od 46. Spiridonović), Nikolić (od 88. Jovičić), Katai (od 81. Kanga) - Ben.

SPARTAK: Dujmović – Dunđerski, Tekijaški, Ivančević, Milošević, Marčić (od 65. Vidaković), Šimura – Srećković (od 50. Savković), Tufegdžić, Bijelović (od 65. Jocić) – Nikolić.

KRAJ!

90. minut - Još tri minuta nadoknade.

88. minut - Jovičićev oproštaj na Marakani, na terenu je popularni Bakula umesto Nikolića.

81. minut - Kanga na terenu! Gabonac menja Kataija.

73. minut - GOOOOL! Nikolić pogađa za 3:2!

72. minut - PENAL ZA SPARTAK! Ben ruši Vidakovića!

70. minut - GOOOOL! 3:1! Tomane se upisuje nakon pet minuta na terenu!

65. minut - Promena u Zvezdi, Tomane menja Petrovića. Kod gostiju Vidaković umesto Marčića dok Jocić menja Bjelovića.

65. minut - GOOOOL! BEN! Nakon odbijene lopte posle šuta Petrovića napadač domaćih postiže drugi gol na meču!

64. minut - Najbolja šansa u drugom poluvremenu za Zvezdu. Rodić je uposlio Bena koji maši zicer. Sjajno brani Dujmović.

63. minut - Probali su Spiridonović i Vulić u kratkom intervalu, ali su oba puta izblokirani.

52. minut - Bilo je blizu! Nikolić je centrirao, a Katai ostao kratak.

50. minut - Prva promena kod gostiju, Srećkovića menja Savković.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Promene u Zvezdi, umesto Gavrića na terenu je Spiridonović, dok Gobeljić menja Gajića.

Foto: Starsportphoto

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

39. minut - Preti Vulić sa nekih 30 metara, ali dobro brani Dujmović.

36. minut - Tražili su penal domaćin nakon što je jedan od igrača Spartaka igrao rukom u šesnaestercu, ali se sada nije oglasio sudija Simović.

33. minut - GOOOOL! ODMAH STIŽE ODGOVOR! Lazar Tufegžić donosi izjednačenje gostima!

32. minut - GOOOOL! BEN! Nakon asistencije Rodića, ispravlja se napadač Zvezde sa promašen penal!

26. minut - Brani Dujmović! Ben je promašio veliku šansu!

25. minut - PENAL! Srećković je napravio veliku glupost. Povukao je Rodića za dres i šansa za Zvezdu da povede.

18. minut - Ben je bio kratak! Nije uspeo da stigne na pravi način do lopte koju mu je poslao Nikolić i propala je šansa za vođstvo.

11. minut - Prečka! Odličan šut Kataija, ali samo okvir gola!

10. minut - Nastavljaju se napadi gostiju! Odlično je prošao Srećković po desnom boku, ali je njegov pokušaj da asistira saigraču presekao Borjan.

5. minut - Odlična šansa za Spartak! Nikolić je probao glavom, ali brani Borjan!

2. minut - Konfuzna reakcija odbrane Zvezde, Pankov je vratio kratku loptu do Borjana koji je uspeo da je izbaci do Tufegdžića koji nije uspeo da lobuje golmana crveno-belih.

1. minut - Odmah na startu Zvezda preti preko Kataija, ali brani Dujmović.

19.00 - Pre početka utakmica Zvezda se oprostila od nedavno preminulog Vladice Popovića. Navijači crveno-belih upriličili su sliku na severnoj tribini.

 

 

19.04 - Utakmica je počela!

18.45 - Gelor Kanga po prvi put je u sastavu nakon povratka u Zvezdu, Gabonac će biti na klupi, a pored njega tu su  Popović, Jovičić, Boaći, Tomane, Milunović, Eraković, Spiridonović, Gobeljić, Vukanović i Krstović. Kod Spartaka šansu će čekati: Dokić, Jović, Šormaz, Vujanović, Vidaković, Branković, Savković, Baić, Vidović i Đurasović.

18.20 - Šampion Srbije već skoro četiri godine ne zna za bilo šta osim pobede protiv "golubova". Poslednji put Spartak je ostao neporažen protiv Zvezde u oktobru 2016. u Subotici, a bodove sa Marakane odneo je poslednji put 2011. godine (2:2).

18.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Marakane.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59