• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

19:00

BEN OTVORENO O IDEJI STANKOVIĆA: Dobro je, juče nisam morao da trčim toliko!

Crvena zvezda

BEN OTVORENO O IDEJI STANKOVIĆA: Dobro je, juče nisam morao da trčim toliko!

Podeli vest

Dvostruki strelac na utakmici protiv ekipe Spartaka, El Fardu Ben, istakao je da je zadovoljan zbog ostvarene još jedne pobede u domaćem prvenstvu, ali i da su crveno-beli masksimalno spremni za početak kvalifikacija za Ligu šampiona

Pokazao je Ben još jednom i posle promašenog jedanaesterca kakve igračke kvalitete poseduje. Najbolji strelac ekipe u prošloj sezoni istakao je da mu promena pozicije na terenu ne predstavlja nikakv problem.

ISTORIJA U LIGI ŠAMPIONA! Čak 15 godina se OVAKO NEŠTO nije desilo! Da li je vreme za smenu generacija?

- Bila je to veoma teška utakmica, ali na kraju smo uspeli da osvojimo nova tri boda i to je najvažnije. Jučerašnja utakmica je zaista bila "luda" za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola, a i skrivio sam penal. Veoma zanimljiva utakmica – istakao je El Fardu Ben.

Foto: Starsportphoto

 - Kada promašite penal sigurno da nije lako, posebno na 0:0 kada je veoma bitno za ekipu da date gol, želeo sam da dam gol i da pomognem ekipi. Imao sam odličnu reakciju i to je najbitnije. Nadam se da ću sledeći put, ako budem imao prilike, biti precizan i sa bele tačke.

- Gde god me trener postavi na terenu trudim se da pomognem ekipi. Juče sam bio špic i to mi je naravno mnogo lakše, jer sam bliži golu, imam mnogo više prilika da postignem pogodak i ne trčim mnogo kao kada igram na poziciji krila. Ipak, ako trener odluči da ću igrati po strani takođe ću biti srećan.

El Fardu Ben pokazao je na sinoćnoj utakmici da je povreda koja ga je mučila krajem sezona iza njega i da u potpunosti spreman dočekuje prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Dobra stvar je što se povreda dogodila krajem prošle sezone pa je oporavak bio brži od očekivanog. To je jako dobro, sada se osećam sve bolje i bolje. Juče smo videli da je povreda iza mene i nadam se da ću ove sezone odigrati mnogo utakmica bez povreda.

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 21 čas očekuje start kvalifikacija za Ligu šampiona, a Ben je govorio o očekivanjima pred duel koji će Zvezda odigrati protiv Evrope.

- Uvek je dobro postići gol na meču pred neki evropski okršaj tako da se nadam da ću nastaviti u istom ritmu i da ću postizati golove kao i prošle sezone, a možda čak i više. Ova sezona je veoma bitna za nas jer je sve novo, trener tek kreće sa evropskim kvalifikacijama i želimo da mu pomognemo i da i ove sezone igramo grupnu fazu evropskog takmičenja.

Odličan početak sezone za izabranike Dejana Stankovića obeležio je veliki broj pogodaka, što momka poreklom sa Komorskih ostrva izuzetno raduje.

- Sa svakom novom utakmicom smo sve bolji i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Sada igramo dobro, postižemo dosta golova. Naravno, voleli bismo da ne primimo nijedan pogodak, ali i to je fudbal. Za sad tim izgleda dobro i nadam se da ćemo u Evropi nastaviti isto tako, to nam je jako važno.

El Fardu Ben u crveno-belom dresu u listu strelaca upisao se 49 puta, a jubilarni 50. gol očekuje već na sledećoj utakmici.

- Kao što sam rekao, u svakoj utakmici pokušavam da postignem timu, to mi je na pameti. Kada god dođe gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće – poručio je El Fardu Ben.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija