• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

07:15

ZVEZDA NIKAD NIJE BILA BOLJE PLASIRANA! Crveno-beli stigli Lester, uradili su dobar posao i za Srbiju! Čekaju se TSC, Vojvodina i Partizan!

Crvena zvezda

ZVEZDA NIKAD NIJE BILA BOLJE PLASIRANA! Crveno-beli stigli Lester, uradili su dobar posao i za Srbiju! Čekaju se TSC, Vojvodina i Partizan!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde teško su izvojevali pobedu protiv Tirane u Albaniji, ali su uradili veliki posao kako za klub, tako i za Superligu Srbije

 

Zvezda je novom evropskom pobedom osvojila još 0,5 bodova za klupski koeficijent i tako uspela da dođe do rekordnog 56. mesta UEFA liste najboljih ekipa. Šampion Srbije je tako uspeo da stigne ekipe Anderlehta, Lestera, a uspeli da preteknu šampiona Turske, Bašahšekir koji je sada iza crveno-belih.

(VIDEO) BORJAN SE OSVETIO ALBANCIMA ZA PROVOKACIJU! Kapiten Zvezde je odmah nakon meča imao šta da im poruči!

Tako su crveno-beli umnogome olakšali put ekipi naredne sezone u kvalifikacijama i obezbedili bolju poziciju na žrebu, a naravno da će ove sezone imati još prilike da to dodatno poprave.

Foto: kassiesa.net

Što se tiče nacionalnog koeficijenta Zvezda je Superligi donela 0,375 bodova što je i dalje dovoljno za 16. poziciju. To je dodatno primaklo Srbiju šampionatu Danske koji je na 15. poziciji, onoj koju naši klubovi moraju da jure.

To mesto značilo bi dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a to će od naredne sezone biti od velike važnosti jer će samo šampion države ići u borbu za elitna takmičenja, dok će svi ostali igrati novu Ligu konferencija.

Foto: kassiesa.net

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija