• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

11:30

DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU PONEDELJAK! Zvezda povlašćena u trećem kolu! Šta donosi pobeda, a šta eventualni poraz Crvenoj zvezdi...

Crvena zvezda

DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU PONEDELJAK! Zvezda povlašćena u trećem kolu! Šta donosi pobeda, a šta eventualni poraz Crvenoj zvezdi...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su na stadionu "Er Albanija" savladali domaću Tiranu rezultatom 1:0, a gol odluke bio je delo portugalskog napadača Tomanea

Ono što je odlična vest za crveno-bele je to što će izabranici Dejana Stankovića biti povlašćeni na žrebu 31. avgusta, a evo i potencijalnih protivnika aktuelnog srpskog šampiona na putu ka Ligi šampiona! Ipak, ovo će važiti pod uslovom da Dinamo Zagreb, Ludogorec, Seltik i Jang Bojs večeras ostvare tijumfe.

DAN POSLE ZVEZDINOG TRIJUMFA! Oglasio se prvi čovek Fudbalskog saveza Albanije!

Treće kolo će biti ujedno je i najvažnije tokom jer bi pobeda u tom susretu donela Zvezdi sigurno mesto u Ligi Evrope, ali uz to i plej-of dvomeč za plasman u Ligu šampiona.

 

 

To će biti jedna od 10 ekipa čije si su mečevi na programu danas: 

18.00 Karabag – Šerif

18.00 Suduva – Makabi

18.00 Celje – Molde

20.00 Legija – Omonija

20.00 Dinamo Brest – Sarajevo

BONUS VIDEO:

ZVEZDA IGRA, ZVEZDA DOBIJA! Nemanja je siguran u pobedu u Tirani, igrajte (se) sa Nemanjom!

MAKEDINA LABUDOVA PESMA U ZELENOM! Zvezdaši ga čekaju, a on peva saigračima iz Panatinaikosa koliko ga grlo nosi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija