• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

15:10

MRKELA TOTALNO POBESNEO! Svašta je rekao igračima i Dekiju nakon Tirane!

Crvena zvezda

MRKELA TOTALNO POBESNEO! Svašta je rekao igračima i Dekiju nakon Tirane!

Podeli vest

Sportski direktor crveno-belih uputio jasne kritike treneru Dejanu Stankoviću i fudbalerima posle plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Uprkos tome što je Crvena zvezda prošla u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, sportski direktor kluba Mitar Mrkela bio je nezadovoljan i dan posle meča sa Tiranom.

NAKON 0:1 U ALBANIJI! Zvezda se pohvalila ovim do sada NEPOZNATIM podatkom!

- Hoću da čestitam igračima i stručnom štabu pobedu i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ovo je četrnaesti protivnik zaredom koga smo u godinama za nama pobedili i izbacili na našem putu ka zacrtanom cilju. Prešli smo neverovatan put i velikim pobedama i sjajnim rezultatima klub smo doveli sa 209. na 55. mesto na UEFA rang listi. Jeste to veliki uspeh i treba da budemo ponosni zbog toga. Ali to je prošlost.

Foto: printscreen

- Moramo da se okrenemo onome što nas čeka sutra. Naši igrači moraju da shvate da Crvena zvezda raste iz dana u dan, i da rastu i naša očekivanja i očekivanja naših navijača i medija i celokupne javnosti. Moraju da shvate da igrajući za Zvezdu imaju ogromnu odgovornost. Nije važno samo da se pobedi nego je važan i način na koji Zvezda pobeđuje. Ne sme da se igra onako kako je Zvezda igrala sinoć u Tirani. Igrali smo nedopustivo slabo. To nije Zvezda koju želim. Sinoć na aerodromu sam razgovarao i sa Dekijem Stankovicem i on je svestan svega. Ali o detaljima neću, jer želim da to ostane unutar naše kuće. Napravili smo dobar tim, možda i najbolji u poslednjih šest godina i normalno da su očekivanja velika - rekao je Mitar Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde poručio je treneru Stankoviću i fudbalerima da u njihovoj igri ništa nije valjalo na meču protiv Tirane.

Foto: Starsportphoto

- Jeste bio pritisak oko ove utakmice, ali to je Zvezda. Uvek je neki pritisak. Rekao sam već ranije, a sada ću ponoviti- ko nije spreman da igra, da radi i da živi pod pritiskom, taj nije za Crvenu zvezdu. Nezadovoljan sam i ljut, neću reći da sam razočaran, jer smo pobedili. Samo zbog pobede to neću reći. Sve ostalo nije valjalo i ovako više neće moci. Predstoje nam razgovori sa igračima. Moraju da menjaju svoj karakter i svoje navike. Moraju da budu hrabriji i odvažniji, moraju da budu svesni da nose dres Crvene zvezde. Nema u Zvezdi minulog rada i samozadovoljstva. Verujem u trenera Dejana Stankovića i njegov stručni štab, verujem u ove igrače. Imamo vremena do trećeg kola i 15. septembra da ispravimo sve uočene greske i rešimo probleme. Mora ovo mnogo bolje. Čeka nas još mnogo posla - zaključio je Mrkela.

BONUS VIDEO:

SIGURNOST DECE NA PRVOM MESTU! Mere zaštite u vrtićima su najvišem nivou

ZNATE LI ŠTA JE ZDRAVIČAR? Slepa Budimka čuva srpsku tradiciju


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija