• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

22:53 >> 22:43

(VIDEO) ZVEZDINA PETARDA ZA MIRAN SAN! Crveno-beli brzo zaboravili bledu partiju u Tirani, het-trik Kataija za nokaut TSC-a!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA PETARDA ZA MIRAN SAN! Crveno-beli brzo zaboravili bledu partiju u Tirani, het-trik Kataija za nokaut TSC-a!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu TSC-a u 6. kolu Superlige Srbije sa ubedljivih 5:0 na Marakani. Nakon blede partije u Tirani crveno-beli su popravili utisak protiv žilave ekipe sa severa Srbije

 

Pribojavali su se navijači Zvezde kiksa svojih ljubimaca u sudaru protiv odličnog TSC-a iz Bačke Topole. Nakon blede partije u Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona strepeli su da bi pred pauzu izabranici Dejana Stankovića mogli da im prirede razočarenje, ali...

(VIDEO) SPORNA ODLUKA NA MARAKANI! Da li je Boaći zaslužio crveni karton?

Crveno-beli su bili silni na Marakani, od starta meča se videlo da žarko žele trijumf nad predstavnikom Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pretili su na startu preko Kataija i Ivanića, ali je Filipović sjajno branio. Nisu ni gosti ostali dužni pa je Silađi par puta oprobao šut i naterao Borjana da reaguje.

Foto: Starsportphoto

U 20. minutu stiže prvi pogodak. Aleksandar Katai koristi asistenciju Milana Gajića i donosi prednost domaćinu, a svega osam minuta kasnije nakon šuta momka iz Srbobrana, lopta potagađa Balaža i završava iza leđa golmanu gostiju.

Pre drugog pogotka desio se sporan detalj kada se Ričmond Boaći sudario sa Filipovićem, a sudija pokazao žuti karton napadaču domaćih, dok su gosti tražili isključenje.

Foto: Starsportphoto

Do kraja prvog dela imala je Zvezda još nekoliko šansi, a poslednju su ponovo pretvorili u pogodak i opet se radovao Katai! Het-triku ofanzivca Zvezde prethodila je odlična asistencija Boaćija petom, koji se vratio u prvu postavu nakon dužeg vremena.

Drugo poluvreme bilo je samo čista formalnost. Gosti su popustili, verovatno umorni od meča u Moldaviji protiv Petrokluba (slavili 2:0). Potvrdu trijumfa i to sa 5:0 učinili su Željko Gavrić u 61. i Mirko Ivanić u 70. minutu.

Foto: Starsportphoto

Sada nas čeka pauza u šampionatu zbog obaveza reprezentacije, a naredni meč Zvezda igra protiv Čukaričkog 12. septembra na Banovom brdu, dok TSC dočekuje Radnički.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

CRVENA ZVEZDA - TSC 5:0 (3:0)

Katai u 20. i 28. i 45+2  minutu, Gavrić u 61. minutu, Ivanić u 70. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Miloš Đorđić

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 46. Pankov) - Sanogo (od 71. Petrović) - Gavrić, Nikolić (od 62. Kanga), Ivanić, Katai (od 71. Spiridonović) - Boaći (od 59. Vukanović).

TSC: Filipović (od 32. Jorgić) - Varga, Antonić, Balaž, Petrović - Stanojev (od 46. Duronjić), Milićević, Tomanović, Zec (od 66. Banjac) - Lukić, Silađi (od 77. Dostanić).

KRAJ!

81. minut - Šut Dostanića, ali pravo u Borjana!

77. minut - Poslednja izmena i u TSC-u, Dostanić menja Silađija.

71. minut - Poslednje dve promene kod domaćih. Spiridonović menja Kataija, a Petrović Sanoga.

70. minut - GOOOOOL! Ivanić! Šutirao je Crnogorac, a lopta ponovo od Balaža menja pravac i ulazi u mrežu!

67. minut - Četvrta izmena kod gostiju. Đurić menja Lukića.

66. minut - Još jedna promena kod TSC-a, umesto Zeca u igri Banjac.

62. minut - Treća izmena u Zvezdi, Kanga na terenu umesto Nikolića.

61. minut - GOOOOL! Sjajno Vukanović proigrava Gavrića koji postiže pogodak za 4:0!

59. minut - Druga promena kod domaćih. Vukanović menja Boaćija.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Prva promena u Zvezdi, Pankov menja Rodića. U gostujućem sastavu Duronjić na terenu umesto Stanojeva.

POLUVREME!

45+2. minut - GOOOL! HET-TRIK KATAIJA! Boaći petom ostavlja loptu ofanzivcu Zvezda za 3:0!

45. minut - Stativa! Umalo da Katai dođe do het-trika! Igraće se još dva minuta!

33. minut - Ponovo preti Silađi, ali još jednom odličan Borjan.

32. minut - Ne može da nastavi meč golman Filipović, umesto njega na golu će stajati Jorgić.

28. minut - GOOOOOL! KATAI! Sjajno je zamolio protivnika uputio udarac, a lopta ob Balaža završila u mreži!

27. minut - Silađi opasno preti, ali brani Borjan!

23. minut - Sudarili su se Boaći i golman Filipović. Obojica su ostala na zemlji, a nakon što se pridigao napadač je dobio žuti karton.

Foto: Starsportphoto

20. minut - GOOOOL! Odlična asistecnija Gajića i Katai pogađa za vođstvo Zvezde!

11. minut - Najbolja šansa na meču! Boaći je sjano proigrao Ivanića koji ne koristi zicer. Brani sjajno Filipović.

10. minut - Preti sada Katai i ponovo lopta završava desno od gola.

4. minut - Odličan udarac Nikolića, ali lopta ide pored gola.

21.00 - Utakmica je počela!

20.25 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 6. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Marakane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija