• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

08:07

"DELIJE" NA "IGLAMA"! Zvezda čeka žreb, a ovo ko su poželjni i nepoželjni rivali!

Crvena zvezda

"DELIJE" NA "IGLAMA"! Zvezda čeka žreb, a ovo ko su poželjni i nepoželjni rivali!

Podeli vest

Žrebom u Nionu, koji će biti održan u ponedeljak u 12 časova, biće odlučeno ko će biti protivnik Zvezdi u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona

Dobra stvar je što će Zvezda biti nosilac u ovoj fazi kvalifikacija. Potencijalni rivali su: Dinamo Brest (Belorusija), Omonija (Kipar), Ferencvaroš (Mađarska), Midtjiland (Danska) i Molde (Norveška)

Zbog situacije sa koronavirusom, ove sezone, igra se jedna utakmica trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko klupsko takmičenje i zbog toga je veoma važno ko će biti određen kao domaćin.

ZVEZDA U NAPADU NA MILIONE! Evo koliko može da ZARADI od ulaska u Ligu šampiona!

MILIONI EVRA SU U IGRI - UZBUĐENJE RASTE! U ponedeljak je istorijski žreb za Crvenu zvezdu!

 

Protiv koga god da bude igrala, jasno je da će morati mnogo bolje nego protiv Tirane. Nisu pomenuti timovi evropski krem, ali mogu pulenima Dejana Stankovića da pomrse račune ako se ne odigra bolje, mnogo bolje nego u Albaniji.

Naravno, najbolji scenario jeste da šampion Srbije igra na Marakani i to protiv beloruskog Dinama ili kiparske Omonije. Najgori je odlazak u Dansku.Midtjiland je najteži rival, tim koji je godinama u usponu. Mada, videli smo prošle sezone da Zvezda može da se nosi sa danskim klubovima kad je sa igračem manje izbacila Kopenhagen. 

Među nepoželjne protivnike svakako spada i mađarski šampion Ferencvaoš, koji je napravio možda i najveću senzaciju drugog kola kvalifikacija eliminisavši Seltik u Glazgovu.

 

Meč se igra 15. ili 16. septembra, dok je za plej-of zakazan već za 1. septembar, a tamo su Zvezdi potencijalni rivali Salcburg, Olimpijakos, Slavija Prag i pobednik duela s Dinamo Zagrebom.

 

 

 

Samo dan kasnije, 1. septembra u 12 časova, Zvezdu čeka novi žreb kada će dobiti potencijalne protivnike u plej-ofu. Tamo crveno-beli neće biti u povlašćenoj ulozi na žrebu pa kao potencijalne protivnike mogu da dobiju Salcburg, Olimpijakos, Dinamo (ukoliko prođe treću rundu) i Slaviju iz Praga

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17