• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

21:07

KORONA U ZVEZDI! Saopštenje stiglo sa "Marakane" posle "slučaja Krstović"!

Crvena zvezda

KORONA U ZVEZDI! Saopštenje stiglo sa "Marakane" posle "slučaja Krstović"!

Podeli vest

Posle vesti da je Nikola Krstović pozitivan na koronavirus, Crvena zvezda rešila je da se oglasi saopštenje

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Crvena zveda obaveštava javnost da je prvotimac našeg kluba Nikola Krstović pozitivan na korona virus.

Napadač crveno-belih zarazio se tokom obaveza u mladoj reprezentaciji Crne Gore. On će narednih 14 dana, koliko je obavezan da bude u karantinu, provesti u izolaciji u Crnoj Gori. Ono što je najvažnije, jeste da se Krstović dobro oseća, tako da verujemo da će ovu prepreku uspešno prevazići.

Naš klub vrši testiranja na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i to je učinjeno neposredno pred polazak i na mini pripreme na Vrdnik, a svi igrači su bili negativni na korona virus.

Centarforu našeg kluba Nikoli Krstoviću želimo brz i uspešan oporavak, da se što pre priključi ekipi u novim pobedama - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija