• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2020

16:45

MIHAJLOVIĆ PREPORUČIO NAPADAČA ZVEZDI! Stanković govorio o novom pojačanju crveno-belih!

Crvena zvezda

MIHAJLOVIĆ PREPORUČIO NAPADAČA ZVEZDI! Stanković govorio o novom pojačanju crveno-belih!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvevne zvezde Dejan Stanković kaže da je njegov tim spreman za sutrašnji derbi sedmog kola Superlige protiv Čukaričkog. Govorio je strateg crveno-belih i o Dijegu Falčineliju

Stanković je otkrio da je pričao sa Mihajlovićem koji mu je preporučio Falčinelija.

- Pratili smo dosta i skautirali, rekao sam polako, prelazni rok traje, došao je momenat da smo se svi zajedno odlučili na njega. Iskusan je napadač, levonog, imao je pre tri godine sjajnu sezonu u Krotoneu, pa je doveden u Sasuolo kao veliko pojačanje, posle toga i u Bolonju.

STANKOVIĆ PRECRTAO TROJICU IGRAČA! Promene u Zvezdi nakon Tirane!

- Pričao sam sa Sinišom Mihajlovićem da čujem kakav je kao momak, pre svega veliki profesionalac, neko ko mnogo radi za ekipu, neki su ga stavljali i po krilima, jer želi da se žrtvuje. Ja ga vidim kao prvog špica, mislim da može mnogo da nam donese zbog načina na koji igra. Njegova utakmica poslednja bila je 14. avgusta. Počeo je pripreme, trenirao je, pričaću sa njim i sa kondicionim trenerom da što brže vidimo u kakvoj je formi.

Foto: Starsportphoto

Onda se okrenuo utakmici sa Čukaričkim na Banovom brdu.

- Imali smo vremena za odmor, ali smo radili i spremali se za novi ciklus koji nas očekuje. Dosta utakmica kao i u prethodnom periodu, i to veoma važnih koje mogu da odrede put sezone. Znamo šta nas očekuje već sutra, kao i protiv Omonije. Ekipa je spremna za sve izazove - rekao je Stanković na konferenciji za mediji na stadionu "Rajko Mitić".

Meč između fudalera Čukaričkog i Zvezde igra se sutra od 19 sati na Banovom brdu.

Foto: Starsportphoto

- Čukarički već godinama ima svoj stil i prepoznatljivost. Teško je igrati protiv njih, ali smatram da su napredovali u odnosu na prošlu godinu, uprkos tome što su dosta izgubili odlaskom Tedića. Pokazali su kvalitet na početku prvenstva, kako kod kuće, tako i u gostima. Žele da se nadigravaju i zato očekujem dobru utakmicu. Poštujemo ih, ali verujem u moje igrače - rekao je Stanković, kom je prva utakmica na klupi Crvene zvezde bila je baš protiv Čukaričkog.

- Mnogo se promenilo od tad. Smatram da sam neko ko mnogo sluša i brzo uči i da sam napredovao u tom smeru. Ne mogu da zaboravim emocije sa te utakmice. Neko sam ko radi sa emocijama i tako doživljavam svaki trening i utakmicu. Promenilo se dosta toga od tad, dobili smo na iskustvu, na pobedama, na porazima, ukratko rečeno - porasli smo. Tad je bila debitantska, sada je samo jedna u nizu utakmica. Trema postoji uvek, ali ne kao tog popodneva u februaru".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija