• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

20:54 >> 20:47

(VIDEO) ZVEZDIN TRIJUMF PRED OMONIJU U SENCI UŽASNOG STARTA! Crveno-beli ubedljivi na Banovom brdu, Sanogo povredio Docića!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDIN TRIJUMF PRED OMONIJU U SENCI UŽASNOG STARTA! Crveno-beli ubedljivi na Banovom brdu, Sanogo povredio Docića!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički sa 3:1 na Banovom brdu u sedmom kolu Superlige Srbije i tako na odličan način najavili put na Kipar gde ih u sredu očekuje meč sezone protiv Omonije

 

Da nije bilo 60. minuta i Sekua Sanoga, bila bi ovo idealna uvertira Zvezde pred gostovanje Omoniji u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Odličnu igru prikazale su obe ekipe, crveno-beli zasluženo trijumfovali, ali je fudbaler iz Obale Slonovače bacio senku na derbi 7. kola.

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED OMONIJU! Napadač se povredio, morao van terena u 4. minutu!

Sanogo je užasno startovao i povredio kapitena Čukaričkog Marka Docića koji je na nosilima iznet sa terena. Problem za crveno-bele se desio u 4. minutu kada je Ričmond Boaći zbog povrede morao van terena, pa je pitanje hoće li biti u stanju da igra na Kipru.

Što se tiče onih lepših momenata sa meča, već u trećem minutu postignut je prvi pogodak. Nemanja Milunović se odlično snašao u kaznenom gostiju i pogodio za vođstvo.

Čukarički se nije predavao, opasno pretio u nekoliko navrata, ali nije uspevao da pronađe put do mreže. Pobednik je bio rešen u 54. minutu kada su prvo Mirko Ivanić, a onda i Gelor Kanga (iz penala) pogodili za ubedljiva tri gola prednosti Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Tačku na utakmicu stavio je Milan Savić u 84. minutu počasnim golom domaćih. Takođe, prve minuta u novom klubu upisao je Italijan Dijego Falćineli.

Zvezdu sada očekuje meč sezone ove srede od 17.00 protiv Omonije od koje im zavisi plasman u neko od dva evropska takmičenja.

Golove pogledajte u nastavku teksta:

ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:3 (0:1)

Savić u 84. minutu - Milunović u 3. minutu, Ivanić u 50. minutu, Kanga u 54. minutu (penal) za Zvezdu

Stadion: Na Banovom brdu (Beograd), Sudija: Lazar Lukić (Beograd)

ČUKARIČKI: Petrović, Ćirković, Ostojić, Šapić, Tošić, Docić (od 64. Lukić), Kajević, Pantić, Birmančević (od 75. Rakonjac), Eze, Savić (od 85. Vidosavljević).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 57. minuta Pankov), Sanogo (od 78. Petrović), Ivanić (od 78. Falćineli), Kanga, Nikolić, Gavrić (od 57. minuta Spiridonović) , Boaći (od 6. minuta Vukanović).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade.

88. minut - Stativa! Sada je Spiridonović bio u šansi, od svega samo okvir gola.

85. minut - Strelac gola za Čukarički ide van terena, a umesto njega u igri je Vidosavljević.

84. minut - GOOOOL! Milan Savić smanjuje rezultat na 1:3! Odličan udarac napadača Čukaričkog.

81. minut - Stativa! Pantić je bio u dobroj šansi!

78. minut - Dvostruka promena u Zvezdi, šansu da debituje dobio je Dijego Falćineli koji menja  Ivanića dok Petrović menja Sanoga.

 

 

75. minut - Promena kod Čukaričkog, Rakonjac menja Birmančevića.

64. minut - Jovan Lukić menja Marka Docića u redovima Čukaričkog.

60. minut - Užasan start Sanoga nad Docićem! Krici veziste i kapitena Čukaričkog. Na nosilima je iznet sa terena. Žuti karton za fudbalera Zvezde.

 

 

57. minut - Dve promene u redovima Zvezde. Spiridonović menja Gavrića, a Pankov na terenu umesto Rodića.

56. minut - Birmančević preti, bilo je blizu! Lopta prolazi pored gola.

54. minut - GOOOOL! Kanga siguran sa bele tačke! Prvi pogodak nakon povratka!

53. minut - Penal za Zvezdu! Vukanović je srušen, sudija Lukić nije imao dilemu. Svestan je i defanzivac Čukaričkog da je napravio glupost.

50. minut - GOOOOL! Ivanić za 0:2! Šut veziste crveno-belih, a lopta na putu ka mreži kači Ćirkovića i završava iza leđa Petroviću.

 

 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još jedan minut nadoknade.

29. minut - Malo je opao tempo meča. Ne predaju se domaći i pokušavaju presingom da naprave problem odbrani gostiju.

13. minut - Odlična šansa za Čukarički. Savić je umalo lobovao Borjana koji je izleteo sa gola. Lopta ide pored gola.

9. minut - Dobar šut Ivanića sa nekih 20 metara, ali nekako Petrović uspeva da odbrani.

4. minut - Boaći se povredio! Baš neće napadača Zvezde! Umesto njega na terenu je Aleksa Vukanović.

3. minut - GOOOOOL! VODI ZVEZDA! Milunović pogađa nakon kornera!

 

 

1. minut - Odmah prilika za Čukarički! Nakon kornera nastala je gužva, ali je Borjan uspeo nekako da interveniše.

19.00 - Utakmica je upravo počela!

18.55 - Treba napomenuti i to da Zvezda na ovom meču igra bez najboljeg strelca El fardu Bena i Aleksandra Kataija koji su se tek oporavili od povrede.

18.29 - Verovatno najveće iznenađenje ne ovom meču jeste to što će Dijego Falćineli biti u sastavu gostiju pa će šansu čekati na klupi. Pored njega tu su Popović, Pankov, Petrović, Simić, Eraković, Jovančić, Radulović, Spiridonović, i Vukanović.

 

 

18.25 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 7. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Banovog brda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija