• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

10:22

DEKIJEVIM MUKAMA NIKAD KRAJA! Pod znakom pitanja igrač za kojeg Zvezda NEMA ZAMENU!

Crvena zvezda

DEKIJEVIM MUKAMA NIKAD KRAJA! Pod znakom pitanja igrač za kojeg Zvezda NEMA ZAMENU!

Podeli vest

Mnogo problema ima Crvena zvezda pred put na Kipar... Dejana Stankovića će sigurno zaboleti glava

Aleksandar Katai i Ben će biti u timu, ali... Kako je preneo Mozzartsport nije izvestan nastup Milana Rodića, koji u najvećem broju slučajeva ove sezone na terenu nije proveo svih 90 minuta.

MIHAJLOVIĆ PREPORUČIO NAPADAČA ZVEZDI! Stanković govorio o novom pojačanju crveno-belih!

Igru je pre kraja napustio i na Banovom brdu u petak, ali se navodi da će Rodić najverovatnije „stisnuti“ zube s obzirom da Stanković nema pravu alternativu na Rodićevoj poziciji.

Pokušao je sa Degenekom u Tirani, na terenu to nije dobro izgledalo, ali ako bol bude jača od Rodićeve želje reprezentativac Australije će zauzeti svoje mesto uz levu aut liniju.

Utakmica na Kipru na programu je u sredu od 17 časova.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija