• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

12:57

STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Evo ko NAPADA Kiprane, a NEĆETE VEROVATI ko bi još mogao da bude u timu!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Evo ko NAPADA Kiprane, a NEĆETE VEROVATI ko bi još mogao da bude u timu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će od 17 časova (Arena 1, RTS 1) na Kipru igraju sa Omonijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Puleni trenera Dejana Stankovića imaju šansu da osiguraju jesen u Evropi i to četvrtu godinu za redom.

DEKI OTKLONIO DILEMU! Evo u kakvom sastavu Zvezda izlazi na crtu Kipranima!

NAVIJAČI SE PLAŠE OVOGA, A NE OMONIJE! Evo šta je Zvezdin NAJVEĆI PROBLEM!

 

Zbog epidemije koronavirusa u ovoj fazi takmičenja igra se samo jedan meč, tako da je današnji meč u svakom smislu presudan za crveno-bele. Trijumf bi ih doveo u plej-of za plasman u Ligu šampiona, gde ih čeka Olimpijakos. Pored toga, ako budu slavili u Nikoziji, Beograđani će imati zagarantovanu novčanu nagradu od 2.920.000 evra, koliko sledi svakom ko se plasira u grupu Lige Evrope. Uz to, Zvezda bi i dalje bila u borbi za 15.250.000 evra, koliko dobija svaki učesnik grupne faze Lige šampiona.

Što se tiče sastava tima, kvartet u poslednjoj liniji tima činiće štoperski tandem Nemanja Milunović i Miloš Degenek, uz desnu aut liniju biće Marko Gobeljić, dok će na suprotnoj strani biti Milan Rodić.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Kkao su na Kipru dočekali zvezdaše čitajte OVDE.

 

U veznom redu Dejan Stanković se odlučio da, uz standardnog Seku Sanoga, bude Dušan Jovančić, kojem će ovo biti prvi minuti u zvaničnim utakmicama ove sezone, piše portal redstarbelgrade.rs. Izbor Jovančića ispred Ivanića potvrdio bi najave Stankovića da neće krenuti u ofanzivu na Kipru i najavio strpljivu igru. Ostaje pitanje šta može da se očekuje od igrača kojem će to biti prvi zvanični minuti u novoj sezoni.

Ofanzivni deo tima činiće El Fardu Ben, Gelor Kanga i Aleksandar Katai, dok će najistureniji biti Aleksa Vukanović.

- Igra se samo jedna utakmica, uz to u gostima i sigurno nećemo kalkulisati. Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je trener Dejan Stanković na konferenciji za medije.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Zvezda i Omonija su se do sada susretali u dva navrata u kvalifikacijama. Zvezda je prošla i 2001. i 2012. Na Kipru je oba puta bilo nerešeno, u Beogradu je Zvezda slavila 2001 sa 2:1, a 2012. je bilo 0:0, ali je Zvezda prošla dalje posle boljeg izvođenja penala u Nikoziji.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rosano

pre 3 godine

Stanković je bio dobar igrač ali kao trener je NULA. IVANIC I SPIRIDONOVIC dva vrhunska igraca na klupi smiješno, Zvijezda gubi veceras, a Stanković treba da pakuje kofere.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograđanin izdao nekretninu i sad  prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!
Društvo

Beograđanin izdao nekretninu i sad prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!

Brojni građani investirali su novac u nekretnine kako bi ostvarili dodatni prihod izdavanjem prostora koji su kupili. Upravo tako je razmišljao i Beograđanin koji se javio redakciji portala MONDO nakon što je doživeo situaciju koju nije mogao ni da zamisli. Prema njegovim rečima, izdao je stan muškarcu koji je na tu adresu, bez njegove saglasnosti, prijavio firmu.

16.04.2024

17:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija