• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

19:59

(VIDEO) ZVEZDINA TRAGEDIJA! Ovako je srpski šampion ispao iz LŠ!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA TRAGEDIJA! Ovako je srpski šampion ispao iz LŠ!

Podeli vest

Crvena zvezda je posle penal serije poražena od Ominije sa 4:2 (5:3 ukupno) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Posle 90 minuta igre bilo je 1:1, a promene rezultata nije bilo nakon dva produžetka. 

Odluka je pala nakon penala!

Heroj Omonije bio je golman Fabijano, a Zvezdini tragičari Degenek i Falčineli, koji je pre nekoliko dana stigao na Marakanu.

(VIDEO) IVANIIIIIIIIIĆ! Lakše se diše, Zvezda se ekspresno vratila u meč!

(VIDEO) "DELIJE" U ŠOKU, BORJAN POKLONIO GOL! Pogledajte kiks golmana Zvezde!

 

Gavrić je siguran bio na startu, po sredini gola, ali je za 1:1 pogodio Žordi Gomeš. Potom je Ben bio precizan pa Vitor Gomeš s druge strane 2:2. Onda je golman domaćina Fabijano zaustavio šut Falčineliju. Pročitao je golman Omonije  gde će Dijego Falčineli šutirati. Spasio je svoj gol i postao heroj Kiprana.

Foto: Starsportphoto

 

Asante isto šalje Borjana u drugu stranu kao njegovi prethodnici, a Fabijani je bio uspešniji i od Degeneka. Tačku je stavio Jan Lecjaks.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baron

pre 3 godine

Dali je i jedan stranac opravdao poverenje i novac koji su u njega uloženi.treba podneti prijave protiv clkanova Uprave zbog nenamenskog i nekotrolisanog novca.Kome oni sve odgovaraju.Kome polkažu račune.??????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija