• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

21:05

NAKON ISPADANJA OD OMONIJE! Zvezda saznala imena potencijalnih rivala za plasman u Ligu Evrope!

Crvena zvezda

NAKON ISPADANJA OD OMONIJE! Zvezda saznala imena potencijalnih rivala za plasman u Ligu Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde moraće da umesto protiv Olimpijakosa u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, krenu put borbe za plasman u Ligu Evrope. Žreb je zakazan za petak u 13 časova

Omonija je nakon boljeg izvođenja pernala eliminsala crveno-bele im otišla dalje!

PRVE REČI DEKIJA NAKON PORAZA NA KIPRU! Stanković kao iz topa: Dominirali smo! Bila je velika vrućina!

Zvezdi ostaje uteha da kroz borbu u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope pronađu utehu kako za sebe, tako i verne navijače kluba sa "Marakane"!

Foto: Starsportphoto

Bez obzira što će biti povlašćen, tim Dejana Stankovića može da dobije ozbiljne protivnika kao što su Seltik i Ludogorec. Oni su se našli u toj grupi jer su ispali u 2. kolu kvalifikacija i nalaze se u grupi nenosilaca.

Ovo su i ostali mogući rivali Crvene zvezde:

Astana, Legija, Šerif, Kluž, Slovan Bratislava, Dinamo Tbilisi, Fola Eš, Linfild ili Tirana!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gde su nasi novci

pre 3 godine

U kvalifikacijama za UEFA kup 2008/2009, APOEL je izbacio Crvenu zvezdu u dve utakmice 3:3 i 2:2. U kvalifikacijama za Ligu šampiona 2009/2010, APOEL je izbacio Partizan u dve utakmice 1:0 i 0:2. U kvalifikacijama za Ligu šampiona 2012/2013, AEL Limassol je izbacio Partizan u dve utakmice 0:1 i 0:1. U kvalifikacijama za Ligu šampiona 2020/2021, Omonia je izbacila Crvenu zvezdu na penale 2:4(na kraju regularno dela meča je bilo 1:1). Svako od pomenutih izbacivanja je bilo u trećem kolu kvalifikacija kada sama utakmica najviše finansijski vredi i može da se proda protivničkoj ekipi (protivničkom klubu se "isplati" da plati nekoliko miliona evra da naš klub izgubi) i omogućava kiparskom klubu poslednji kvalifikacioni meč za ulazak u Ligu šampiona u kome pobeda donosi 30-ak miliona evra pobedničkom klubu. Svi rezultati su bili gol tamo, gol vamo, za jedan gol više, a sada po jedan gol i penali... teško za dokazivanje da je namešteno, i obrazloženje je "penali su lutrija"... U poslednjih 12 godina, našeg predstavnika je izbacio klub sa Kipra 4 puta! Bez ijednog prolaska dalje Crvene zvezde i Partizana u Ligi šampiona ili UEFA kupa. Da li su Crvena zvezda i Partizan toliko loši da ne mogu ni jednom da prođu ekipe sa Kipra (400.000 stanovnika - manje od broja stanovnika Novog Beograda) ili je novac ostao u nekoj od kiparskih banaka? Ili je to tradicija...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija