• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

19:54

OBRADOVIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA NOKA! Stigao nekadašnji centar Finiks Sansa!

Crvena zvezda

OBRADOVIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA NOKA! Stigao nekadašnji centar Finiks Sansa!

Podeli vest

Američki centar Emanuel Teri novo je pojačanje Crvene zvezde! On će biti zamena za Lendrija Noka, koji na kraju ipak neće zaigrati za crveno-bele zbog zdravstvenih problema

Teri je rođen 21.08.1996.godine u Klivlendu (Alabama). Visok je 206 centimetara i težak 100 kilograma. Nakon četvorogodišnjeg boravka na koledžu „Lincoln Memorial“ nije bio draftovan 2018.godine.

LIGA EVROPE! Veliko iznenađenje, FAVORIT ispao!

Uz kraće nastupe za ekipe Denvera , Klivlenda, Finiksa i Majamija, imao je vrlo zapažen učinak u "G ligi" kao igrač "Kanton Čardža" i "Sijuks Skaj Folsa". U Evropi bio je vrlo zapažen u ekipama turske Bandirme i izraelskog Hapoela iz Jerusalima.

 

 

Teri je tokom svoje profesionalne košarkaške karijere, posebno u Evropi stekao imidž izvanrednog atlete i skakača, koji će Crvenoj zvezdi doneti  potreban kvalitet na pozicijama centra i krilnog centra i veliku energiju na terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija