• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

08:30

ZVEZDU ČEKA TEŽAK POSAO! Evo ko su mogući rivali u plej-ofu Lige Evrope!

Crvena zvezda

ZVEZDU ČEKA TEŽAK POSAO! Evo ko su mogući rivali u plej-ofu Lige Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope

Žreb je na programu u petak od 14 časova, a poznat je spisak mogućih rivala šampiona Srbije u tom poslednjem kolu, na njenom putu šampiona. Staza kojom crveno-beli mogu do Lige Evrope je odvojena od ostalih srpskih predstavnika, Partizana i Vojvodine.

LEGENDA CRVENE ZVEZDE UPUTILA OPASNU PROZIVKU: Oni su samo drvo koje raste pored puta!

OVO SE ZVEZDI NIJE DESILO DECENIJAMA, a crveno-beli su na Kipru PREKINULI neverovatan niz!

 

Zvezda će biti na žrebu među pet nosilaca. Uz nju, povlašćeni su Dinamo Zagreb (Hrvatska), Jang Bojs (Švajcarska), Karabag (Azerbejdžan) i Dinamo Brest (Belorusija)! A, grupa nepovlašćenih timova je vrlo šarolika.

UEFA je skratila spisak a mogući rivali crveno-belih su:

Ludogorec (BG)
Sarajevo (BIH) – Budućnost Podgorica (CG)
Riga (LVA)/Tre Fiori (SMR) – Seltik (ŠKO)
Ararat (JER) -  Celje (SL)

Foto: Starsportphoto

 

Na spisku potencijalnih rivala je i poljska Legija, ali kako će u 3. kolu igrati protiv Drite, predstavnika takozvane države Kosovo, UEFA će odvojiti ovaj par od Crvene zvezde.

Naravno, sva ova imena treba uzeti uslovno u obzir, jer se spisak pravi prema imenima nosioca.  Sve vi oni moraju da prođu 3. kolo kvalifikacija.

Utakmice 3. kola kvalifikacija igraće se 24. septembra, a mečevi 4. kola, u kojem će se takođe igrati samo po jedan duel, biće na programu 1. oktobra.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija