• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

18.09.2020

10:07

NEKO NA MARAKANI MORA DA ODGOVARA! Kosanović OPLEO: Ne razmišljaju o ostavkama, ali ima ko bi mogao da ih natera na to!

Crvena zvezda

NEKO NA MARAKANI MORA DA ODGOVARA! Kosanović OPLEO: Ne razmišljaju o ostavkama, ali ima ko bi mogao da ih natera na to!

Podeli vest

* Znam da u Zvezdi niko i ne razmišlja o ostavkama posle poraza od Omonije, ali ima ko bi mogao da ih natera na to, kaže Milorad Kosanović

Neko u Crvenoj zvezdi mora odgovarati za ispadanje iz Lige šampiona od prosečne ekipe Omonije, poručuju proslavljeni treneri Milorad Kosanović i Dragoslav Stepanović! Njih dvojica za Informer kažu da su čelni ljudi kluba s beogradske "Marakane" žestoko pogrešili što su dozvolili da u najvažniju utakmicu u sezoni uđu bez kvalitetnog centarfora!

9,6
MILIONA EVRA 

VREDI TIM OMONIJE, DOK JE ZVEZDINA EKIPA PROCENJENA NA 49,6 MILIONA


Zvezda je u Nikoziji eliminisana posle penala (4:2), a napad je predvodio doskora otpisani Aleksa Vukanović, kojem je primarna pozicija na krilu. Na klupi je bio Italijan Dijego Falčineli, koji je u klub stigao pre manje od sedam dana.

Srozali smo se

Prema Kosanovićevim rečima, Zvezdina eliminacija od Omonije posledica je potpunog odsustva sistema u funkcionisanju crveno-belih.

- Mnogo mi je žao što je Zvezda propustila priliku da obezbedi mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, posebno što je igrala protiv značajno slabijeg tima. Nije mi jasno kako se desilo da uđu u meč bez napadača koji može da da gol. Srozali smo se na nivo Malte i Kipra, i sličnih. Neko mora da odgovara. Pretpostavljam da u Zvezdi niko i ne razmišlja o ostavkama, ali ima ko bi mogao da ih natera na to. I ne samo u Zvezdi, nego u kompletnom srpskom fudbalu. Trebalo bi da odu svi oni koji rade protiv interesa fudbalera - objašnjava Kosanović.

(VIDEO) ZVEZDA PALA NAKON PENALA! Falčineli i Degenek TRAGIČARI!

STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Evo ko NAPADA Kiprane, a NEĆETE VEROVATI ko bi još mogao da bude u timu!

 

Foto: Starsportphoto

 



Teško je objasniti kako je moguće da sportski sektor crveno-belih nije uspeo da pronađe adekvatna pojačanja, pogotovo kad se ima u vidu da je klub u prethodne tri sezone prihodovao više od 100 miliona evra. Glavnu reč u prethodnim prelaznim rokovima vodili su generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, a ovog leta pitao se i novi trener Dejan Stanković.
Kosanović, međutim, smatra da Stanković nije imao mnogo mogućnosti da popravi situaciju.

Foto: Starsportphoto

 


 

Aris želi Garsiju, on neće da ide

Čelnici Crvene zvezde dobili su ponudu za krilnog napadača Matea Garsiju da ide u Aris za 1,3 miliona evra i 50 odsto od naredne prodaje. On već odavno nije u planovima Dejana Stankovića, jer nije želeo da ode u argentinski Rasin kad je klub hteo da ga proda, tako da bi svima na "Marakani" sad odgovaralo da ode i skine se sa platnog spiska. Međutim, Argentinac ne želi da ide, a pretpostavlja se da je razlog to što u Arisu kasne plate.

- Dejan je moje dete, dobro dete i njegova krivica je najmanja. On je vodio neke fudbalske kampove za decu, a to nije isto kao kad vodite ekipu na ovom nivou. Još on traži sebe u ovom poslu, ali uveren sam da će naći model igre koji mu odgovara i da će to ubuduće bolje izgledati - ističe Kosanović.

Propust uprave

Njegov iskusni kolega Dragoslav Stepanović takođe ne shvata kako je moguće da su crveno-beli dočekali duel s Omonijom bez golgetera.

- Zvezda je, nažalost, propustila veliku šansu da se plasira u Ligu Evrope, a onda da uđe rasterećeno u utakmicu sa Olimpijakosom u plej-ofu Lige šampiona i možda napravi još veći uspeh. Ipak, ne igra se fudbal bez klasičnog napadača. Potpuno je neverovatno da je Zvezda u ovakvu utakmicu ušla bez kvalitetnog centarfora. Bila je dovoljno duga pauza, uprava je morala da pronađe odgovarajućeg igrača - poručuje Stepanović.

Crveno-beli imaju još jednu priliku da se plasiraju u Ligu Evrope i iskusni stručnjak ne postavlja pitanje hoće li se to desiti.

- Stanković je nosio dres Crvene zvezde i on zna šta se radi kad dođu važne utakmice. Niko te ne pita možeš li, nego moraš da pobediš. Ima u onom timu Zvezde kvalitetnih igrača. Recimo, mali Gavrić me je oduševio, žao mi je što nije više igrao. Verujem da će i ovaj novi napadač Falčineli biti dobar, čim ga je Siniša Mihajlović preporučio Zvezdi - optimista je Stepanović.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baron

pre 3 godine

Dobar predznak da Zvezda neće pobediti bila je kvota na pobedu Zvezda koja nije padala ispod 2,0 u utakmici u kojoj je bila apsolutni favorit. Možete da pričate i mislite šta god hoćete Vi iz Uprave Zvezde ali i mi obični gradjani smo naučili da gledamo utakmice i razmišljamo.Podržavam Kosanovića nemo se više prevariti ni mala deca.Dosta je bilo.

baron

pre 3 godine

Dobar predznak da Zvezda neće pobediti bila je kvota na pobedu Zvezda koja nije padala ispod 2,0 u utakmici u kojoj je bila apsolutni favorit. Možete da pričate i mislite šta god hoćete Vi iz Uprave Zvezde ali i mi obični gradjani smo naučili da gledamo utakmice i razmišljamo.Podržavam Kosanovića nemo se više prevariti ni mala deca.Dosta je bilo.

Kolja

pre 3 godine

Vreme je da narod uzme govnjivu motku i rastera bandu pljačkaša narodnog novca i trovače naše dece.Motka po rbatu raznim Terzama,Vazurama,Ostojama,Čokijima,Kokezama...Narodne pare ne smeju više u veš mašine tipa Falčinelo,Ramadaneli itd.Da se naše pare daju TSC-u i takvim klubovima koji igraju onako viteški,srpski,do poslednjeg daha.Da nam se narod vrati na stadione,da deca uživaji gledajući nove Tomanoviće,Tumbasoviće,Piksije,Pižone,Moce...Marš napolje iz fudbala bando pokvarena.Vreme je da se Vučić umeša.Rasteraj bandu presedniče.Ali neka prvo pokažu račune.Gde su milioni narodnih para otišli.

Popaj

pre 3 godine

Zvezda ima centarfora ali ga ne ubacuje u igru a to je Krstovic bolji je od svih ovih zajedno,, sto se tice stankovica on he sa svojim eksperentizmom u utakmici sezone zavrsio svoju karijeru imao je sve u rukama al hoce čovjek Vukanovica i Jovančica u ekipi u kojoj nisu bili 6 mjeseci,, a sada ce popusiti i u L. E dobice Seltik il Ludogorec u gostima i čao Stankovicu

Krle

pre 3 godine

Ja ne znam gde i ko nije dobro uradio i zasto je neko doveden u Zvezdu. Ali nisam zadovoljan i jako sam razocaran onim sto je zvezda prikazala na zadnje dve evropske utakmice. Pa cak i na domacim iako je pobedjivala sa dosta golova. Igra nije tecna, nema tacbih časova u napadu,zavrsnica je losa procentualno od 5 sansi 1 gol. Ocekivao sam mnogo veci nivo igre promenom selektora.

Istorija

pre 3 godine

Milorade, ti si istorija i to, ne bas svetla. Treba da shvatis, da je tvoje vreme, odavno proslo, kao i Ljupkovo. Ne mozete do kraja zivota ziveti, na uvelim, lovorikama i to onim sitnim. Sta bi, da su zivi trebali da kazu: Branko Stankovic, Popovic, Vasovic,... o svojim igrackim i trenerskim karijerama? A vi?Dosli neki novi klinci, zeljni para, u prvom redu, pa "drmaju", peru pare i maste se.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija