• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2020

13:16

ŠOK ZA "DELIJE"! Milojević Zvezdi uzima najboljeg igrača: Ben odlazi!

Crvena zvezda

ŠOK ZA "DELIJE"! Milojević Zvezdi uzima najboljeg igrača: Ben odlazi!

Podeli vest

Šok za navijače Crvene zvezde! Jedan od najboljih igrača ovog tima El Fradu Ben na izlaznim je vratima kluba

Kako ekskluzivno prenosi TV Arena Sport, Ben će odigrati još samo nekoliko mečeva za Crvenu zvezdu, a onda preći u Al Ahli, klub iz Saudijske Arabije koji od februara vodi Vladan Milojević.

Milojević i Ben sarađivali u Panioniosu i Zvezdi i sve je izvesnije da će ponovo raditi zajedno. Zvezda naredne subote igra protiv Mladosti, a onda protiv Ararat Jermenije ili Celja za grupnu fazu Lige Evrope a posle toga se očekuje da Ben ode.

Nije poznato koliko će novca šampion Srbije zaraditi, a Bena ugovor sa crveno-belima veže do 2023. godine.

Ben je igrao sjajno za Zvezdu, a do sada je postigao 40 golova za ovaj tim.

Bonus video:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bas tako

pre 3 godine

hvala Benu za sve i zelim mu da i tamo pruzi partije kao u Zvezdi. Imamo igrace da popune to mesto a mislim da je doslo do zasicenja i da je pametno da Ben nastavi karijeru u drugom klubu....

Blin

pre 3 godine

Sad da se uradi jedno petnaest ugovora sa totalnim promasajima da se popuni rupa, i eto nas opet u blatu kao pre Milojevica.. Prodato sve sto valja, para nigde, isti minus stoji ko da nikad evropu nismo igrali, igracki kadar koji iole nesto valja se menja promasajima.. Ne mogu vise da pratim ovu krntiju

Nikola Republika Srpska

pre 3 godine

ma samo prodavajte....a onda opet katstrofa sa skautingom...1 od 8 igrača da valja čemu.....ko god nešto zna ode.....a trener ostade posle onakve katastrofe od vođenja utakmice....nek Miloje uzme Dekija

Ducko

pre 3 godine

bolje da ide ben nego gavric. Za ligu evrope gavric je dobar, taman da stice iskustvo i da mu raste cena.

Cz

pre 3 godine

Samo losa uprava prodaje najboljeg igrača i to za siću

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija